Akdeniz Üniversitesi KPSS 50 puan ile personel alımı! Başvurular ne zaman sona eriyor?

Akdeniz Üniversitesi, KPSS 50 puan ile sözleşmeli personel alım yapacağını ilan etti. Başvuruları online olarak toplamaya başlayan kurum, başvuru tarihi ve şartlarını tüm detayları ile açıkladı. İşte 2021 AÜ personel alımı resmi ilan metni...

Akdeniz Üniversitesi KPSS 50 puan ile personel alımı! Başvurular ne zaman sona eriyor?
Akdeniz Üniversitesi KPSS 50 puan ile personel alımı! Başvurular ne zaman sona eriyor?
GİRİŞ 14.12.2021 10:38 GÜNCELLEME 14.12.2021 10:40

Akdeniz Üniversitesi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca ve giderleri Özel Bütçeden karşılanmak suretiyle toplamda 28 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Başvuru tarihinden şartlarına kadar merak edilen tüm detayları açıklayan kurum, adaylardan en az 50 KPSS puan şartı arıyor. İşte 2021 AÜ personel alımı başvuru ekranı...

Altın fiyatlarında büyük dalgalanma! 14 Aralık Gram Altın, Çeyrek Altın, Bilezik fiyatlarıAltın fiyatlarında büyük dalgalanma! 14 Aralık Gram Altın, Çeyrek Altın, Bilezik fiyatları

2022 Emekli promosyonlarına zam gelecek mi? Ziraat Halkbank Garanti TEB QNB promosyon ödemeleri2022 Emekli promosyonlarına zam gelecek mi? Ziraat Halkbank Garanti TEB QNB promosyon ödemeleri

Son Başvuru Ne Zaman?

Akdeniz Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuruları 6 Aralık 2021 tarihinde başlayıp 20 Aralık 2021 tarihinde sona erecek. 

Adaylar SAĞLIK ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (HASTANE) BAŞHEKİMLİĞİ için http://mobil.hastane.akdeniz.edu.tr/personelkayit DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ için https://disbasvuru.akdeniz.edu.tr/ web adresleri üzerinden gerekli belgeleri eksiksiz bir şekilde yüklemeleri koşulu ile başvuru sürecini online olarak tamamlayabilecek.

Başvuru Şartları Neler?

1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

2) Belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.

3) Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak.

4) 657 sayılı Kanun’un 53’üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı ile gece nöbeti tutmasına ve vardiyalı çalışmasına engel olabilecek sağlık problemi bulunmamak.

5) Lisans mezunları için 2020 KPSS (P3) puanı, Ön lisans mezunları için 2020 KPSS (P93), puanı esas alınacaktır. Hemşire adayların 50 (elli) ve üzeri puana sahip olması gerekmektedir. Hemşire dışında kalan diğer unvanlar için ise 60 (altmış) ve üzeri puana sahip olması gerekmektedir.

6) Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan Emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

7) Son 1 (bir) yıl içerisinde 657 sayılı Yasa’nın 4/B maddesi kapsamında sözleşmeli personel olarak istihdam edilenlerden, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmemiş olması veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmesini tek taraflı feshetmemiş olmak.

8) Başvuracak adayların başvurduğu nitelik kodunun karşısında yer alan aranılan niteliklerin tamamını taşıyor olması ve bunu belgelendirmeleri gerekmektedir.

9) Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar başvuruda bulunamaz.

RESMİ İLAN METNİ

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler