En az lise mezunu ve KPSS 60 puan ile personel alımı başladı! Son başvuru ne zaman bitiyor?

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, en az lise mezunu personel alım ilanı yayınladı. En az KPSS 60 puan ve üzeri puan şartı ile istidam sağlayacağını açıklayan kurum, başvuruları 10 Ocak 2022 tarihi itibari ile online olaraK toplamaya başladı. Peki başvuru şartları neler?

En az lise mezunu ve KPSS 60 puan ile personel alımı başladı! Son başvuru ne zaman bitiyor?
En az lise mezunu ve KPSS 60 puan ile personel alımı başladı! Son başvuru ne zaman bitiyor?
GİRİŞ 19.01.2022 09:37 GÜNCELLEME 19.01.2022 09:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4 üncü maddesinin B fıkrasına göre 30 sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. En az lise mezunu adaylar arasında istidam sağlayacağını açıklayan kurum, belirtilen kadrolarda görevlendirme yapacak. Ayrıca ilan ile başvuru şartlarından tarihine kadar tüm detayları belirten üniversite, en az KPSS 60 ve üzeri puan şartı arıyor. İşte 2022 sözleşmeli personel alımı detayları...

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi

BAŞVURULAR NE ZAMAN SONA ERECEK?

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, sözleşmeli personel alımı başvuruları 10 Ocak 2022 tarihinde başlayıp 24 Ocak 2022 tarihine kadar devam edecek.

Güvenlik görevlisi alımı gerekli belgeler

NASIL BAŞVURU YAPILACAK?

Büro Personeli, Bakım Onarım Personeli, Temizlik Görevlisi ve Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı başvurularını adaylar üniversitesinin ik.isparta.edu.tr web sayfası üzerinden online olarak gerçekleştirebilecek.

E-Devlet Başvuru Ekranı

 Şahsen veya posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

BAŞVURU EKRANI

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

1- Başvuracak adayların yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşıyor olması.

2- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olması.

3- Adayların başvurduğu unvan niteliğine göre, 6 Eylül 2020, 25 Ekim 2020 ve 22 Kasım 2020 tarihlerinde yapılmış olan Kamu Personel Seçme Sınavlarından (2020-KPSS Lisans, 2020-KPSS Önlisans ve 2020-KPSS Ortaöğretim) birine girmiş ve bu sınavların en az birinden ilgili KPSS puanını almış olmaları gerekir. Yerleştirme işlemlerinde ortaöğretim mezunları için KPSSP94, önlisans mezunları için KPSSP93 ve lisans mezunları için KPSSP3 puanı kullanılacaktır.

4- Başvuracak adayların “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar”ın Yeniden İşe Alınma başlıklı Ek 1 inci Maddesinin b fıkrasına eklenen “Sözleşmeli personelin, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmesinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içinde sözleşmeyi tek taraflı feshetmesi halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kamu kurum ve kuruluşlarının sözleşmeli personel pozisyonlarında yeniden istihdam edilemez.” hükmü gereğince başvuramazlar. Bu hükme aykırı durumu tespit edilenler atanmaya hak kazansalar dahi atamaları yapılmayacaktır.(Sözleşme imzalama aşamasında ilgili belgenin ibrazı istenecektir.)

5- Adayların, diploma veya geçici mezuniyet belgeleri ile tercih edecekleri kadro ve pozisyonların karşısındaki başvuru şartları arasında yer alan; özel güvenlik görevlisi kimlik kartı, sürücü belgesi, sertifika vb. diğer belgelere, tercih işlemlerinin son günü itibarıyla sahip olmaları gerekmektedir.

6- Adaylar hakkında yaptırılacak arşiv araştırmasının olumlu sonuçlanması.

7- Kamu görevinden çıkarılanlar başvuruda bulunamaz.

YORUMLAR 1
  • Balbeyli 2 yıl önce Şikayet Et
    Alınacak kişiler bellidir..Adamı olmayan başvuru yapıpta hayâle kapılmasın...Boşuna alım ilanı yapıpta insanları umutlandırmayın..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti