Pamukkale Üniversitesi en az lise mezunu 110 personel alım ilanı! Son başvuru ne zaman bitiyor?

Pamukkale Üniversitesi Hemşire, Röntgen Teknisyeni, Eczacı, Sağlık Teknikeri, Diğer Sağlık Personeli, Laborant, Teknisyen, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Destek Personeli, Büro Personeli, Mühendis ve Avukat kadrolarına personel alımı yapacak. En az lise mezunu adaylar arasından alım yapacak olan kurum, KPSS puanı esas alarak görevlendirme işlemini tamamlayacak.

Pamukkale Üniversitesi en az lise mezunu 110 personel alım ilanı! Son başvuru ne zaman bitiyor?
Pamukkale Üniversitesi en az lise mezunu 110 personel alım ilanı! Son başvuru ne zaman bitiyor?
GİRİŞ 19.01.2022 09:38 GÜNCELLEME 19.01.2022 09:39

Pamukkale Üniversitesi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’ üncü maddesinin B fıkrasına göre 110 sözleşmeli personel alımı yapacak. En az lise mezunu adaylar arasından görevlendirme yapacak olan kurum, KPSS puanı esas alarak alım gerçekleştirecek. Ayrıca yayınlanan ilan ile başvuru şartları ve tarihine kadar merak edilen tüm detayları paylaştı. İşte 2022 PÜ personel alımına dair her şey...

Sözleşmeli personel alımı

BAŞVURULAR NE ZAMAN BİTECEK?

Pamukkale Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuruları 12 Ocak 2022 tarihinde başlayıp, 26 Ocak 2022 tarihine kadar devam edecek.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

PÜ Hemşire, Röntgen Teknisyeni, Eczacı, Sağlık Teknikeri, Diğer Sağlık Personeli, Laborant, Teknisyen, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Destek Personeli, Büro Personeli, Mühendis ve Avukat alımı başvuruları üniversitesinin pau.edu.tr internet adresi üzerinden online olarak gerçekleştirilecek. 

Şahsen ve posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

BAŞVURU EKRANI

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. 

2- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak.

3- 657 sayılı Kanunu’nun 53’üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak. 

4- Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar ve kamu görevine iadesi reddedilenler başvuruda bulunamaz.

5- Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak, askerlik hizmetini yapmış olmak ya da muaf olmak. 

6- 2020 yılı KPSS (B) grubu (KPSS(P3), KPSS (P93), KPSS(P94)) sınav sonuç belgesine sahip olmak. 

7- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak. 

8- Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumumun bulunmaması. 

9- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi gereğince sözleşmeli olarak istihdam edilenler, hizmet sözleşmesine aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler. 

10- Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek 6’ ncı maddesi gereğince “İşe alınması açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birini taşımadığının sonradan anlaşılması, işe alınma açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birini sonradan kaybetmesi…” hallerinde hizmet sözleşmesi kurumca tek taraflı olarak feshedilir. 

11- 17.04.2021 tarih ve 31457 sayılı Resmi Gazete ’de yayımlanan “Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu” gereğince sözleşme yapmaya hak kazanan adaylar hakkında arşiv araştırması yapılacak olup arşiv araştırması sonucuna istinaden sözleşme imzalanacak aday ile iletişime geçilecektir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni görüntülere ulaşıldı! Pasaport kontrolü sırasında dikkat çeken ayrıntı
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!