Dumlupınar Üniversitesi en az lise mezunu 100 personel alımı! Son başvuru ne zaman?

Dumlupınar Üniversitesi, en az lise mezunu 100 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Başvuruya ilişkin esasları yayınlanan ilan ile açıklayan kurum, en az KPSS 60 puan şartı arıyor. İşte detaylar…

Dumlupınar Üniversitesi en az lise mezunu 100 personel alımı! Son başvuru ne zaman?
Dumlupınar Üniversitesi en az lise mezunu 100 personel alımı! Son başvuru ne zaman?
GİRİŞ 19.01.2022 09:37 GÜNCELLEME 19.01.2022 09:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca Üniversitemize bağlı birimlerde istihdam edilmek üzere, 100 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. En az lise dengi okullardan mezun olma şartı arayan kurum, yine en az 60 KPSS puan şartı arıyor. Yayınlanan ilanda alım yapılacak kadrolara ve kontenjanlara ilişkin merak edilen tüm detaylar açıklandı. 

BAŞVURULAR NE ZAMAN BİTECEK?

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi başvuruları 12 Ocak 2022 tarihinde başlayıp 26 Ocak 22 tarihine kadar devam edecek.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Dumlupınar Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvurusunda bulunacak adaylar üniversitenin web sayfasında yer alan başvuru formunu tam ve eksiksiz doldurarak istenen belgelerle birlikte Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Tavşanlı yolu 10. Km. Evliya Çelebi Yerleşkesi Merkez / KÜTAHYA adresinde yer alan Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuruda bulunmaları gerekiyor.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 40. maddesindeki yaş şartlarını taşımak,

3- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

4- Tercih edilecek pozisyonun karşısında yer alan şartları taşıyor olmak.

5- Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

6- Muvazzaf askerlik hizmetini yapmış olmak.

7- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

8- Yapılacak görev gereği mesai saatleri dışında ve hafta sonraları çalışmaya herhangi bir engeli olmamak. (Tüm unvanlar için geçerli)

9- 657 sayılı Kanun'un 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına, engel olabilecek akıl hastalığı ve vücut sakatlığı ile ilgili özürlü bulunmamak.

10- 2020 KPSS (B) Grubu KPSS P94 puanı esas alınacaktır.

11- KPSS' de yüksek puan almış olmak sözleşmeli personel pozisyona yerleştirmede tek başına hak kazandırmaz. İlanımızda belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmayan adaylar değerlendirmeye alınmayacaktır,

12- Başvurularda "Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Yönetmelik Hükümleri uygulanır.

13- Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartlar aranır.

14- Adaylarla hizmet sözleşmesi yapılacak olup, sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmeyen adayların sözleşmeleri 1 (bir) ay içerisinde feshedilecektir.

15- Adayların puanlarının eşit olması halinde mezuniyet tarihi önce olan, bunun da eşit olması halinde doğum tarihi büyük olan adaya öncelik tanınacaktır.

16- Adaylar ilan edilen kadrolardan sadece birine başvurabilecek olup birden fazla kadroya başvuru yapamayacaktır.

17- Başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesinde belirtilen "Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kuramlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler." hükmüne uygun olması gerekmektedir.

18- Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ek 6. maddesi gereğince "İşe alınması açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birinin taşımadığının sonradan anlaşılması, işe alınma açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birini sonradan kaybetmesi..." hallerinde hizmet sözleşmesi kurumca tek taraflı olarak feshedilir.

19- Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar başvuruda bulunamazlar.

RESMİ İLAN METNİ

YORUMLAR 1
  • kemal kemal 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu Şekilde duşuk puanla kpss alımlarının tamamı saibeli
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar
İrlanda, Güney Afrika'nın İsrail'e karşı açılan soykırım davasına müdahil oluyor