Göç İdaresi İŞKUR üzerinden en az ilkokul mezunu personel arıyor! Başvuru için bugün son...

Göç İdaresi Başkanlığı en az ilkokul mezunu temizlik görevlisi alım ilanı yayınladı. İŞKUR üzerinden istihdamı gerçekleştirilecek adaylar kura çekiminin ardından sözlü mülakata tabi tutulacak. İşte işçi alımı başvuru şekli ve şartları...

Göç İdaresi İŞKUR üzerinden en az ilkokul mezunu personel arıyor! Başvuru için bugün son...
Göç İdaresi İŞKUR üzerinden en az ilkokul mezunu personel arıyor! Başvuru için bugün son...
GİRİŞ 27.05.2022 09:32 GÜNCELLEME 27.05.2022 09:33
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/D maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere 4857 sayılı İş Kanunu ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik uyarınca Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden 60 sürekli işçi alımı yapacağını açıkladı. En az ilköğretim mezunu adaylar arasından istihdam sağlayacağını açıklayan Bakanlık, yine adayları kura ve sözlü sınav uygulamasına tabi tutacak. İşte alıma ilişkin merak edilen detaylar...

Son Başvuru Ne Zaman?

Göç İdaresi Başkanlığı Temizlik Görevlisi alımı başvuruları 23 Mayıs 2022 tarihinde başlayıp 27 Mayıs 2022 tarihine kadar devam edecek. 

Adaylar Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesi üzerinden başvuruları online olarak gerçekleştirebilecek. Şahsen, posta veya e-posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek

BAŞVURU EKRANI

Nasıl Başvuru Yapılır?

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek Temizlik Görevlisi alımına başvuruda bulunabilmek için öncelikle İŞKUR https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx internet sitesine giriş yapın "Meslek" yazan bölüme "Temizlik Görevlisi" yazarak ara butonuna tıklayın. Listelenen ilana giriş yaparak başvurunuzu kolayca tamamlayabilirsiniz.

Türkiye İş Kurumu

Başvuru Şartları Neler?

1- Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,

2- İlan tarihi itibarıyla 18 yaşını tamamlamış olmak,

3- Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak,

4- İlan tarihi itibarıyla askerlikle ilişiği bulunmamak, (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak),

5- Kamusal haklardan mahrum bulunmamak,

6- Görevini devamlı yapmasına engel teşkil edecek sağlık problemi bulunmamak,

7- Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucu olumlu olmak,

8- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamak,

9- İşe alınacak işçilerin deneme süresi en çok iki ay olup, deneme süresi içinde başarısız olanların iş akitleri bildirim süresine gerek olmaksızın tazminatsız feshedilecektir.

10-Yukarıda yer alan Sürekli İşçi kadroları için Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından gönderilen ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle açık iş sayısının 4 (dört) katı kadar asıl ve aynısayıda yedek aday için noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır. Başvurular sadece bir il için yapılacaktır. Birden fazla il için yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

11- Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları ilan - sınav sürecinin her aşamasında Başkanlıkça sonlandırılacaktır. Gerçeğe aykırı belge verenler veya beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacak, istihdam işlemleri yapılmış ise işlemleri iptal edilecek, idare tarafından kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.

Özel Başvuru Şartları Neler?

1- En az ilköğretim en fazla lise mezunu olmak,

2- İlan tarihi itibarıyla 30 yaşını bitirmemiş olmak,

3- İlan tarihi itibarıyla başvuru yapılan ilde ikamet ediyor olmak,

4- Adayların 24 saat esasına göre vardiyalı çalışmasına ve dış mekânda çalışmasına engel durumunun olmaması,

5- İşe göndermede öncelik hakkına sahip olan adaylardan anılan Yönetmeliğin 5 inci maddesinin birinci fıkrasında belirtilen öncelikli durumlarını gösterir belgeye sahip olması gerekmektedir.

RESMİ İLAN METNİ

Ahmet Özcan . Haber7.com - SEO
Haber 7 - Ahmet Özcan .
YORUMLAR 4
  • ibrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    İŞÇİ ALIMLARIN DA OKUL DA KALDIRILMALI bu işe talip belki üniversite mezunu da talip olacak
    Cevapla
  • Haber7 okuru. 1 yıl önce Şikayet Et
    45 yaş üstü alsaydınız. Bari eyt li 30 kişi ise girmiş olurdu.
    Cevapla
  • ibrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    suriyeliler istidam sebeb oluyor en azından iyi bir yanı var
    Cevapla
  • Çok Mağduruz 1 yıl önce Şikayet Et
    30- 40 Yaş üstü insanlar ne yapacak??? İşçi alımlarında YAŞ SINIRI KALDIRILSIN.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de gelecek sezonun şimdiden biten transferleri
Kiralık evlere yeni uygulama: 500 bin TL ceza gelebilir