ISUBÜ en az 60 KPSS puanı ile personel alımı yapacak! Başvuru için son 2 gün...

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, en az KPSS 60 puan ile personel alım ilanı yayınladı. Başvuru şartlarından tarihine kadar merak edilen tüm detayları açıklayan kurum, belirtilen kadrolara en az lise mezunu adaylar arasından görevlendirme yapacak. İşte başvuru şekli...

ISUBÜ en az 60 KPSS puanı ile personel alımı yapacak! Başvuru için son 2 gün...
ISUBÜ en az 60 KPSS puanı ile personel alımı yapacak! Başvuru için son 2 gün...
GİRİŞ 05.07.2022 09:34 GÜNCELLEME 05.07.2022 09:34

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin B fıkrası uyarınca Büro Personeli, Psikolog, Teknisyen, Bakım Onarım Personeli, Şoför, Bahçe Bakım Görevlisi, Temizlik Personeli ve Koruma ve Güvenlik Görevlisi kadrolarına personel alımı yapacağını açıkladı. Başvuru şartları ve şekline ilişkin ayrıntıları duyuran üniversite, en az lise mezunu adaylar arasından istihdam sağlayacağını açıkladı. İşte detaylar...

SON BAŞVURU NE ZAMAN?

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi personel alımı başvuruları 23 Haziran 2022 tarihinde başlayıp 7 Temmuz 2022 tarihine kadar devam edecek. 

Adaylar üniversitenin  https://ik.isparta.edu.tr web sayfası üzerinden başvurularını online olarak gerçekleştirebilecek. Şahsen veya posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

BAŞVURU EKRANI

ISUBÜ Gerekli Belgeler

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

1- Başvuracak adayların yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşıyor olması.

2- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olması.

3- Adayların başvurduğu unvan niteliğine göre, 6 Eylül 2020, 25 Ekim 2020 ve 22 Kasım 2020 tarihlerinde yapılmış olan Kamu Personel Seçme Sınavlarından (2020-KPSS Lisans, 2020-KPSS Önlisans ve 2020-KPSS Ortaöğretim) birine girmiş ve bu sınavların en az birinden ilgili KPSS puanını almış olmaları gerekir. Yerleştirme işlemlerinde ortaöğretim mezunları için KPSSP94, önlisans mezunları için KPSSP93 ve lisans mezunları için KPSSP3 puanı kullanılacaktır.

4- Başvuracak adayların “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar”ın Yeniden İşe Alınma başlıklı Ek 1’inci Maddesinin b fıkrasına eklenen “Sözleşmeli personelin, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmesinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içinde sözleşmeyi tek taraflı feshetmesi halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kamu kurum ve kuruluşlarının sözleşmeli personel pozisyonlarında yeniden istihdam edilemez.” hükmü gereğince başvuramazlar. Bu hükme aykırı durumu tespit edilenler atanmaya hak kazansalar dahi atamaları yapılmayacaktır.

5- Adayların, diploma veya geçici mezuniyet belgeleri ile tercih edecekleri kadro ve pozisyonların karşısındaki başvuru şartları arasında yer alan; özel güvenlik görevlisi kimlik kartı, sürücü belgesi, ustalık belgesi vb. diğer belgelere, tercih işlemlerinin son günü itibarıyla sahip olmaları gerekmektedir.

6- Adaylar hakkında yaptırılacak arşiv araştırmasının olumlu sonuçlanması.

7- Kamu görevinden çıkarılanlar başvuruda bulunamaz.

8- Adayların görevlerini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak.

9- Erkek adayların askerlikle ilişkisi bulunmaması(Askerliği yapmış veya tecil ettirmiş olmak.)

RESMİ İLAN METNİ

Ahmet Özcan . Haber7.com - SEO
Haber 7 - Ahmet Özcan .
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Jakuzi yalanı çürüdü: Fonlu medyanın 'Sancaktepe' yayınına Nevşin Mengü bile inanmadı
ABD'li devden bomba altın tahmini! Rekor serisi sürüyor