Bursa Uludağ Üniversitesi en az KPSS 65 puan ile personel alımı yapacak! Başvuru detayları neler?

Bursa Uludağ Üniversitesi KPSS 65 puan ile personel alımı ilanı yayınladı. Başvuru detayları ve şekline ilişkin tüm ayrıntıları yayınlanan ilan ile açıklayan kurum, en az lise mezunu olma şartı arıyor. İşte tüm detaylar...

Bursa Uludağ Üniversitesi en az KPSS 65 puan ile personel alımı yapacak! Başvuru detayları neler?
Bursa Uludağ Üniversitesi en az KPSS 65 puan ile personel alımı yapacak! Başvuru detayları neler?
GİRİŞ 04.07.2022 09:31 GÜNCELLEME 04.07.2022 09:32

Bursa Uludağ Üniversitesi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (B) fıkrası uyarınca Hasta Bakım Personeli ve Sağlık Teknikeri kadroları için personel alım ilanı yayınladı. En az lise mezunu adaylar arasından istihdam sağlayacağını açıklayan üniversitesi, yine adaylardan en az KPSS 65 puan şartı arıyor. Başvuru şartları ve tahine ilişkin merak edilen tüm detaylar yayınlanan ilan ile adaylara bildirildi. işte resmi ilan metni...

SON BAŞVURU NE ZAMAN?

Bursa Uludağ Üniversitesi personel alımı başvuruları 1 Temmuz 2022 tarihi itibari ile başladı. Adaylar 22 Temmuz 2022 tarihine kadar gerekli belgeler ile birlikte Bursa Uludağ Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (Hastane) İnsan Kaynakları Birimi’ne şahsen başvurularını tamamlamaları gerekiyor.

Kadrolar ve Şartları

GEREKLİ BELGELER NELER?

  • Dilekçe (Yanda verilen linkten temin edilebilir)

  • İş Başvuru Formu (Yanda verilen linkten temin edilebilir)

  • KPSS Sınav Sonuç Belgesi (2020 yılı KPSS (B) grubu lise mezunları için P94, önlisans mezunları için P93 puanı esas alınacaktır)

  • Nüfus Cüzdanı aslı ve fotokopisi

  • Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesinin Aslı veya Onaylı Sureti (E-devlet üzerinden alınan kare kodlu belge de kabul edilecektir)

  • SGK Hizmet Dökümü

  • Adli Sicil Kaydı (E-Devlet üzerinden alınan belge kabul edilecektir)

  • Askerlik Durum Belgesi (Erkek Adaylar İçin) (E-Devlet üzerinden alınan belge kabul edilecektir.)

  • 1 adet Fotoğraf (İş Başvuru Formuna yapıştırılacaktır.)

Bursa Uludağ Üniversitesi Kampüs

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

  1. Başvuracak adaylarda 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen genel şartlar aranır.

  2. Başvuru bitim tarihi itibariyle tüm pozisyonlar için 30 (otuz) yaşından gün almamış olmak.

  3. Taksirli suçlar hariç olmak üzere; affa veya zaman aşımına uğramış, yahut para cezasına çevrilmiş veya ertelenmiş, hükümlülüklerine ilişkin kayıtları adli sicilden çıkarılmış olsa bile bir cürümden hükümlü bulunmamak veya soruşturma altında olmamak.

  4. Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, tecilli veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak. Yerleşmeye hak kazanan adayların başvuruları şahsen alınacağından, askerlik ile ilişiği bulunduğu tespit edilen ve Kurumumuzca belirlenecek olan göreve başlama tarihinde göreve başlayamayacak olan adayların başvuruları iptal edilecektir.

  5. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı alıyor olmamak.

  6. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 53’üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı ile gece nöbeti tutmasına ve vardiyalı çalışmasına engel olabilecek durumu bulunmadığını tam teşekküllü bir sağlık kuruluşundan alınacak sağlık raporu ile belgelendirmek. (Atamaya hak kazanma durumunda adaylardan Sağlık Kurulu Raporu istenecektir.)

  7. Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 4/B’li olarak çalışıyor olmamak.

  8. Başvuracak adaylardan 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (B) fıkrası uyarınca Kamu kurumlarında istihdam edilenler, Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların, Yeniden Hizmete Alınma başlıklı Ek 1.Maddesi “Sözleşmeli personelin, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmesinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içinde sözleşmeyi tek taraflı feshetmesi (Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç) halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kamu kurum ve kuruluşlarının sözleşmeli personel pozisyonlarında yeniden istihdam edilemez” hükmü gereğince başvuramazlar. Bu hükme uygun olmayanlar atanmaya hak kazansalar dahi atamaları yapılmayacaktır.

  9. Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar başvuruda bulunamaz.

  10. Kurumumuzca belirlenecek olan göreve başlama tarihinde göreve başlamalarına engel bulunan ve göreve başlayamayacak durumda olan adayların başvuruları yerleşmeye hak kazansalar bile iptal edilecektir.

  11. Adaylar ile hizmet sözleşmesi yapılacaktır. Sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmeyen adayların sözleşmeleri bir ay içerisinde feshedilecektir.

  12. Sağlık Teknikeri (Ameliyathane Teknikeri) unvanı başvurusu yapan aday/memurun görev yeri hastanemiz Merkezi Sterilizasyon Ünitesi olacaktır.

RESMİ İLAN METNİ

Ahmet Özcan . Haber7.com - SEO
Haber 7 - Ahmet Özcan .
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yerel seçim; Panorama; Son durum
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?