Yıldırım Beyazıt Üniversitesi en az lise mezunu 165 personel alacak! Başvuru için son 2 gün...

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, en az lise mezunu personel alımı için ilan yayınladı. Başvuru şartları, tarihi ve şekline ilişkin merak edilen tüm detayları açıklayan kurum, alım yapılacak kadro ve kontenjanları bildirdi. İşte başvuru ekranı

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi en az lise mezunu 165 personel alacak! Başvuru için son 2 gün...
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi en az lise mezunu 165 personel alacak! Başvuru için son 2 gün...
GİRİŞ 13.08.2022 09:17 GÜNCELLEME 13.08.2022 09:17

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Ankara ili ve ilçelerindeki Çubuk, Şereflikoçhisar, Esenboğa, Cinnah, Bilkent, Ulus, Etlik, Ovacık yerleşkelerinde istihdam edilmek üzere 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin B fıkrası uyarınca 165 personel alımı yapacağını açıkladı. Teknisyen, Tekniker, Sağlık Teknikeri, Psikolog, Hemşire, Diğer Sağlık Personeli, Büro Personeli, Destek Personeli ve Koruma ve Güvenlik görevlisi kadrolarında istihdam sağlayacağını açıklayan kurum, en az lise mezunu adaylar arasından tercih yapacak. Başvuru şartları ve sürecine ilişkin merak edilen tüm detaylara ise haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte detaylar...

BAŞVURU ŞARTLARI VE ŞEKLİ

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi personel alımı başvuruları 1 Ağustos 2022 tarihinde başlayıp 15 Ağustos 2022 tarihine kadar devam edecek. 

Adaylar https://aybu.edu.tr/pdb intermet adresi üzerinden gerekli belgeleri pdf formatında sisteme eksiksiz yüklemek koşulu ile başvurularını online olarak gerçekleştirebilecek.

BAŞVURU EKRANI

Kadro ve DetaylarıKadro ve DetaylarıKadro ve DetaylarıKadro ve Detayları

GEREKLİ BELGELER

a) Mezuniyet Belgesi: E-devletten alınan barkotlu belge.

b) Nüfus Kayıt Örneği: E-devletten alınan barkotlu belge.

c) KPSS Sonuç Belgesi: ÖSYM internet sitesinden alınan barkotlu belge.

d) İş Talep Başvuru ve Beyan Formu: AYBÜ Personel Daire Başkanlığı İnternet Sitesi Formlar menüsünden indirilip ıslak imzalı şekilde imzalandıktan sonra tekrar sisteme yüklenecektir.

e) SGK Hizmet Dökümü ve/veya Çalışma Belgesi:

  •  Eğer ilanın açıklamasında tecrübe şartı bulunuyorsa ve adayın SGK Hizmet Dökümünde tecrübe istenilen pozisyonda çalıştığına dair Meslek Kodu varsa sadece e-devlet barkotlu “SGK Hizmet Dökümü”nü sisteme yüklemesi yeterlidir.

  •  Eğer aday, tecrübe istenilen pozisyonda çalışmış olmasına rağmen SGK Hizmet Dökümü’nde ilgili pozisyonda çalıştığına dair Meslek Kodu bulunmuyor veya Meslek Kodu işyeri kaynaklı hatalı girildiyse; hem “SGK Hizmet Dökümü”nü hem de bu dökümün işyeri unvan listesinde ismi yazan (ilgili pozisyonda çalıştığı) işyerinden alınmış olan ıslak imzalı ve kaşeli ya da elektronik imzalı “Çalışma Belgesi”ni yani iki belgeyi de sisteme yüklemesi gereklidir.

f) Sertifika: Eğer ilanın açıklamasında sertifika isteniyorsa ilanın yayımlanma tarihinden önce alınmış ilgili sertifika/sertifikalar

g) Yabancı Dil Belgesi: Eğer ilanın açıklamasında dil puanı isteniyorsa; ÖSYM internet sitesinden alınan barkotlu belge.

h) Sürücü Belgesi: Ehliyet istenilen pozisyon için sürücü belgesinin fotokopisi

i) Beden Kitle Endeksini Gösteren Belge: Güvenlik görevlisi pozisyonu için; başvuru tarihleri içinde sağlık kuruluşlarından alınan, boy-kilo durumu ile beden kitle endeksi tam ve net olarak yazılı olan belge (Obezite İzlem Raporu olarak istenebilir) j) Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartı: Güvenlik görevlisi pozisyonuna başvuranlar için; son başvuru tarihi itibariyle geçerlilik süresi dolmamış olması gereklidir.

  • Teslim edilen tüm belgelerin ilgili kurumlardan doğrulaması tarafımızca yapılacaktır

BAŞVURU ŞARTLARI 

a) Başvuracak adayların; 4. maddedeki şartlar ile aşağıda belirtilen şartları ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen şartları taşıyor olması gerekmektedir.

b) İlana 01.01.1987 tarihi ve sonrası doğumlular başvurabilecektir.

c) Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

d) Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış veya muaf olmak veya tecilli olmak.

e) Son 1 (bir) yıl içerisinde sözleşmeli personel olarak istihdam edilenlerden, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmemiş olması veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmesini tek taraflı feshetmemiş olmak.

f) KPSS sınavına girmiş olmak. (Lisans mezunlarında KPSS-P3, Ön lisans mezunlarında KPSS-P93, Ortaöğretim mezunlarında KPSS-P94 puanı esas alınacaktır. Kişinin başvurduğu pozisyon için aranan mezuniyet düzeyine göre KPSS puan türüne sahip olması gerekmektedir.)

g) İlan edilen pozisyonların kadro sayısının 5 (beş) katı kadar YEDEK aday belirlenecektir.

İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ

Ahmet Özcan . Haber7.com - SEO
Haber 7 - Ahmet Özcan .
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...