Gazi Üniversitesi en az lise mezunu 7 kadroya personel alımı yapıyor! Başvuru için son 5 gün...

Gazi Üniversitesi en az KPSS 70 puan ile belirtilen kadrolara personel alımına ilişkin personel alım ilanı yayınladı. Başvuru detayları belli olan ilan kapsamında en az lise mezunu adaylar arasından görevlendirme yapılacak. İşte başvuru ekranı

Gazi Üniversitesi en az lise mezunu 7 kadroya personel alımı yapıyor! Başvuru için son 5 gün...
Gazi Üniversitesi en az lise mezunu 7 kadroya personel alımı yapıyor! Başvuru için son 5 gün...
GİRİŞ 13.08.2022 09:17 GÜNCELLEME 13.08.2022 09:17

Gazi Üniversitesi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4.maddesinin (B) fıkrası uyarınca Hemşire, Temizlik Görevlisi, Sağlık Teknikeri Laborant, Tekniker, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Mühendis ve Büro Personeli kadrolarına toplamda 73 sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. Başvuru şartları ve tarihine ilişkin merak edilen tüm detayları açıklayan kurum en az lise mezunu adaylar arasından istihdam sağlayacak. Ayrıca kurum yine beraberinde tüm adaylardan en az 70 KPSS puan şartı arıyor.

BAŞVURU TARİHİ VE ŞEKLİ

Gazi Üniversitesi personel alımı başvuruları 4 Ağustos 2022 tarihinde başlayıp 18 Ağustos 2022 tarihine kadar devam edecek. 

Adaylar üniversitesinin personelilan.gazi.edu.tr/ resmi internet adresi üzerinden  gerekli evrakları sisteme eksiksiz olarak yüklemek koşulu ile başvuru işlemini kolayca tamamlaması gerekiyor.

BAŞVURU EKRANI

Kadro ve DetaylarıKadro ve DetaylarıKadro ve Detayları

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Genel Şartlar:

  • 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin (A) bendinde belirtilen şartları taşımak.

Özel Şartlar:

1- Tercih edilecek pozisyonun karşısında yer alan şartları taşıyor olmak,

2- Başvurulan pozisyon itibari ile gerekli 2020 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak.

3- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

4- Erkek adayların askerlikle ilişkisi bulunmaması. (askerliğini yapmış veya tecil ettirmiş olmak)

5- 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 53. Maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla ilan edilen sözleşmeli personel pozisyonuna ilişkin yataklı tedavi kurumlarında 24 saat esasına dayalı çalışmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak.

6- Başvuracak adayların durumunun; 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin "Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler." hükmüne uygun olması.

7- Adaylarla hizmet sözleşmesi yapılacak olup, sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmeyen adayların sözleşmeleri bir ay içerisinde feshedilecektir.

RESMİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ

Ahmet Özcan . Haber7.com - SEO
Haber 7 - Ahmet Özcan .
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…