Pamukkale Üniversitesi en az 65 KPSS puan ile personel alımı! Başvurular ne zaman bitecek?

Pamukkale Üniversitesi en az 65 KPSS puan ile 17 farklı kadro için personel alım ilanı yayınladı. Başvur şartlarından tarihine kadar merak edilen tüm detayları yayınlanan ilan ile açıklayan kurum, en az lise mezunu adaylar arasından istihdam sağlayacak. İşte detaylar...

Pamukkale Üniversitesi en az 65 KPSS puan ile personel alımı! Başvurular ne zaman bitecek?
Pamukkale Üniversitesi en az 65 KPSS puan ile personel alımı! Başvurular ne zaman bitecek?
GİRİŞ 13.08.2022 09:23 GÜNCELLEME 13.08.2022 09:23

Pamukkale Üniversitesi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’ üncü maddesinin B fıkrası uyarınca Hemşire, Büro Personeli, Eczacı, Laborant, Psikolog, Röntgen Teknisyeni, Sosyal Çalışmacı, Diğer Sağlık Personeli, Sağlık Teknikeri, Mühendis, Spor Uzmanı, Tekniker, Teknisyen, Hasta Bakım personeli , Temizlik personeli Şoför ve Güvenlik Görevlisi kadrolarına alım yapacağını açıkladı. En az lise mezunu adaylar arasından görevlendirme yapacak olan kurum, yine beraberinden 65 KPSS puan şartı arıyor. İşte başvuru şartları ve sürecine ilişkin merak edilen detaylar...

BAŞVURU ŞEKLİ VE TARİHİ

Pamukkale Üniversitesi personel alımı başvuruları 10 Ağustos 2022 tarihinde başlayıp 24 Ağustos 2022 tarihine kadar devam edecek. 

Adaylar üniversitenin Kınıklı yerleşkesinde yer alan Rektörlük Personel Daire Başkanlığına başvurularını şahsen yapmaları gerekiyor. Posta yolu ile yapılan başvurular ise kesinlikle kabul edilmeyecek. 

Pamukkale Üniversitesi

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

1- Adaylar şahsen başvuruya gelmeden önce www.pau.edu.tr adresinden ilan tarihi itibariyle yayımlanacak olan başvuru formunu çevrimiçi bilgisayar ortamından dolduracak daha sonra müracaat esnasında ıslak imzalı olarak ibraz edecektir.

2- Adayların başvuru formu bilgisayar ortamında doldururken mezuniyet bilgileri YÖKSİS web servisleri aracılığı ile alınacak, tercih edilen pozisyonda istenen mezuniyet türü sistemden seçilecektir. Adaylar şahsen müracaatını yapmadan önce e-Devletten mezuniyet bilgilerini kontrol etmeleri mezuniyet türü çıkmaması halinde ise aday mezun olduğu okul ile iletişime geçerek YÖKSİS veri tabanına mezuniyet kaydını yaptıracaktır.

3- Adayların KPSS puan türü, yılı ve puanı ÖSYM web servisleri aracılığı ile alınacak olup, tercih edilen pozisyonda belirlenen KPSS puan türü ve yılı ile uygun olmaması durumunda başvuru formu doldurma sürecini tamamlayamayacaktır.

4- Koruma ve Güvenlik Görevlisi unvanına başvuracak adaylar İlan tarihi itibariyle Üniversitemiz kampüsü içinde bulunan MEDİKO sağlık biriminden alınacak boy ve kiloyu gösterir sağlık raporunu başvuru esnasında ibraz edeceklerdir.

5- Adaylar diploma veya e-devlet üzerinden alacakları mezuniyet belgelerini başvuru esnasında ibraz edecek ve fotokopisini teslim edeceklerdir.

6- Hijyen Belgesi istenilen unvanlarda belgenin aslı ibraz edilecek ve fotokopisini teslim edeceklerdir.

7- Kalorifer Ateşçisi Belgesi istenilen unvanda belgenin aslı ibraz edilecek ve fotokopisini teslim edeceklerdir.

8- Sürücü Belgesi istenilen unvanlarda belgenin aslı ibraz edilecek ve fotokopisini teslim edeceklerdir.

9- SRC2 Belgesi istenilen unvanda belgenin aslı ibraz edilecek ve fotokopisini teslim edeceklerdir.

10- Özel Güvenlik Kimlik Kartı aslı ibraz edilecek ve fotokopisini teslim edeceklerdir.

11- Teknisyen ve tekniker unvanını tercih eden adaylar istenilen alan şartını diploması veya okulundan alacağı belgede ibraz etmesi zorunludur.

12- Adaylar istenilen belgelerin fotokopilerini başvuruya gelirken temin etmeleri gerekmektedir.

13- Adaylar Covid-19 salgın hastalığı dikkat alarak başvuruya yalnız gelmelidir.

14- İlanda istenilen belge veya sertifikalara ilan tarihinden önce sahip olunması gerekmektedir.

15- Tecrübe istenen pozisyonda başvuru yapacak olan adaylar e-Devlet üzerinden alacakları SGK (unvan bazlı) hizmet belgesi ve iş yerinden alacakları ilgili mezuniyet alanında en az 2 (iki) yıl çalıştıklarını gösterir çalışma belgesi.

Personel alımı

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

2- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak.

3- 657 sayılı Kanunu’nun 53’üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak.

4- Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar ve kamu görevine iadesi reddedilenler başvuruda bulunamaz.

5- Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak, askerlik hizmetini yapmış olmak ya da muaf olmak.

6- 2020 yılı KPSS (B) grubu (KPSS(P3), KPSS (P93), KPSS(P94)) sınav sonuç belgesine sahip olmak.

7- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

8- Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumumun bulunmaması.

9- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi gereğince sözleşmeli olarak istihdam edilenler, hizmet sözleşmesine aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.

10- Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek 6’ ncı maddesi gereğince “İşe alınması açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birini taşımadığının sonradan anlaşılması, işe alınma açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birini sonradan kaybetmesi…” hallerinde hizmet sözleşmesi kurumca tek taraflı olarak feshedilir.

11- 17.04.2021 tarih ve 31457 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan “Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu” gereğince sözleşme yapmaya hak kazanan adaylar hakkında arşiv araştırması yapılacak olup arşiv araştırması sonucuna istinaden sözleşme imzalanacak aday ile iletişime geçilecektir

RESMİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ

Ahmet Özcan . Haber7.com - SEO
Haber 7 - Ahmet Özcan .
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Guterres: Kanlı misilleme döngüsüne son verin
Patnos'ta belediye araçlarının parçaları hurdacılarda aranıyor