Karabük Üniversitesi en az lise mezunu personel alımına başladı! Başvuru için son 5 gün...

Karabük Üniversitesi, en az lise mezunu adaylar arasından belirtilen kadrolara personel alımı yapacağını açıkladı. İşte başvuru şartları ve merak edilen diğer tüm detaylar...

Karabük Üniversitesi en az lise mezunu personel alımına başladı! Başvuru için son 5 gün...
Karabük Üniversitesi en az lise mezunu personel alımına başladı! Başvuru için son 5 gün...
GİRİŞ 05.10.2022 09:26 GÜNCELLEME 05.10.2022 09:26
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Karabük Üniversitesi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca Büro Personeli, Mühendis, Tekniker, Teknisyen ve Destek Personeli kadrolarına toplamda 58 sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. En az lise mezunu adaylar arasından istihdam sağlayacağını açıklayan kurum, alımlara ilişkin başvuru şartları, tarihi ve merak edilen diğer tüm detaylara ilişkin ayrıntıları yayınlanan ilan ile adaylara duyurdu. Kurumca yapılacak görevlendirmelerde KPSS puan sıralaması esas alınacak.

Kamuya en az ilkokul mezunu 9.719 personel ve memur aranıyor! 2022 Eylül ayı kamu iş ilanları Kamuya en az ilkokul mezunu 9.719 personel ve memur aranıyor! 2022 Eylül ayı kamu iş ilanları

Emekliye 8 bin TL dağıtıyor! HalkBank, Ziraat, VakıfBank, Yapı Kredi, QNB, Akbank yeni promosyonlarıEmekliye 8 bin TL dağıtıyor! HalkBank, Ziraat, VakıfBank, Yapı Kredi, QNB, Akbank yeni promosyonları

İŞKUR ile en az ilkokul mezunu 26 bin 692 beden işçisi alımı! İŞKUR iş ilanları (2022)İŞKUR ile en az ilkokul mezunu 26 bin 692 beden işçisi alımı! İŞKUR iş ilanları (2022)

BAŞVURU ŞEKLİ VE TARİHİ

Karabük Üniversitesi personel alımı başvuruları 26 Eylül 2022 tarihinde başlayıp 10 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecek.

Adaylar Karabük Üniversitesi Rektörlüğü, Personel Daire Başkanlığı, Demir Çelik Kampüsü, Kılavuzlar Mahallesi 413. Sokak No: 7 Merkez Karabük adresinde yer alan Karabük Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına gerekli belgeler ile birlikte şahsen başvuruda bulunmaları gerekiyor.

Kadro ve Detayları Kadro ve Detayları Kadro ve Detayları Kadro ve Detayları Kadro ve Detayları

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

1- Başvuru Formu. (Üniversitemiz internet sayfasından temin edilecektir.) (Fotoğraflı ve imzalı), (İlan numarası ve başvurulan unvan belirtilmek zorundadır).

2- Nüfus cüzdanı / T.C. kimlik kartı fotokopisi,

3- Son 6 ay içerisinde çekilmiş vesikalık fotoğraf.

4- Diploma fotokopisi veya Mezuniyet Belgesi, (e-Devlet çıktısı kabul edilecek olup, sorgulama kodu net ve okunur olmalıdır.)

5- 2020 KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi.

6- Askerlik Durum Belgesi (Erkek adaylar için), (e-Devletten temin edilebilir).

7- Adli Sicil Kaydı (e-Devletten temin edilebilir).

8- SGK Hizmet Dökümü (SGK belgesi istenen pozisyonları için) (e-Devletten temin edilebilir).

9- Unvan için aranan nitelikler kısmında istenilen diğer belgeler

BAŞVURU ŞARTLARI

1- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin (A) bendinde belirtilen şartları taşımak,

2- Tercih edilecek pozisyon için aranan nitelikleri taşıyor olmak,

3- 2020 yılı KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak. Lisans düzeyi için KPSSP3, Ön lisans düzeyi için KPSSP93 ve ortaöğretim düzeyi için KPSSP94 puanı esas alınacaktır. Adayların KPSS puanının, başvurduğu ilanın KPSS puan türüne uygun olması gerekmektedir.

4- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

5- Başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin "Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler." hükmüne uygun olması gerekmektedir.

6- Herhangi bir sebeple kamu görevinden çıkarılmamış olmak.

7- Askerlikle ilişiği bulunmamak.

8- Aranan nitelikler kısmında istenilen belgelerin/sertifikaların ilan başlangıç tarihinden önceye ait olması gerekmektedir.

9- Nitelikler kısmında istenilen sertifikalar Devlet Üniversiteleri veya kamu kurum/kuruluşlarından alınmış olmalıdır. Özel kuruluşlardan veya internetten alınan sertifikalar kabul edilmeyecektir.

10- Görevini yapmasına engel hastalığı bulunmamak. (Atanmaya hak kazanan adaylardan tam teşekküllü hastaneden sağlık kurulu raporu istenilecektir.)

11- Tüm unvanlar için Üniversitemizin bütün yerleşkelerinde (merkez ve ilçeler dahil) vardiyalı sistemde çalışmaya engel bir durumun bulunmaması gerekmektedir.

12- Destek personeli pozisyonu için, Üniversitemizin tüm yerleşkelerinde iç ve dış mekanlarda çalışabilmesine engel bir durumu bulunmamalıdır.

13- 17.04.2021 tarih ve 31457 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan “Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu” gereğince sözleşme yapmaya hak kazanan adaylar hakkında arşiv araştırması yapılacak olup, sonucu olumlu çıkan personel ile sözleşme imzalanacaktır.

14- Aday tarafından gerçeğe aykırı belge verilmesi ya da beyanda bulunulması halinde hakkında yasal işlem yapılacak, atamaları yapılmış ise atamaları iptal edilecek, idare tarafından kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.

15- Herhangi bir eğitim kurumunda örgün öğrenim kapsamında öğrenci olmamak.

RESMİ İLAN METNİNE ULAŞABİLMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ahmet Özcan . Haber7.com - SEO
Haber 7 - Ahmet Özcan .
YORUMLAR 2
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Karabük üniversitesi, yaş haddinden Prof. olamayanlara da kapılarını açmış durumda. 65 yaşına kadar Doç. olamayıp son anda dil puanı düşmesi ile Doç. olanlar Prof.luk için 2008 sonra kurulan üniversitelere kapağı atıp Prof. olacaklar. İlim ve bilim işte bu.
    Cevapla
  • Asil TÜRK 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadrolara dikkat ediyorum.. Liyakat ön planda olmadan CHP liler doluyor.. Ak parti personel alımı konusunda iktidarsız.. Fetö varken föte kontrolünde olan personel alımı şimdi Fetö CHP karışık.. Adamlar muhalefet ama bir şekilde adamını bulup kadroya yerleştiriyor adamlarınız..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!