Bitlis Eren Üniversitesi en az 60 KPSS puan ile personel alımı! Başvuru için son 5 gün

Bitlis Eren Üniversitesi en az 60 KPSS puan ile belirtilen kadrolarda personel alımı yapacağını ilan etti. İşte başvuru şartları ve ilana ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar...

Bitlis Eren Üniversitesi en az 60 KPSS puan ile personel alımı! Başvuru için son 5 gün
Bitlis Eren Üniversitesi en az 60 KPSS puan ile personel alımı! Başvuru için son 5 gün
GİRİŞ 05.10.2022 09:27 GÜNCELLEME 05.10.2022 09:28

Bitlis Eren Üniversitesi 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca Büro Personeli, Teknisyen, Çözümleyici, Sistem Programcısı, Koruma ve Güvenlik Görevlisi ve Destek Personeli kadrolarına personel alımı yapacağını açıkladı. Başvuru şartları ve tarihine ilişkin merak edilen tüm detayları açıklayan kurum, en az lise mezunu adaylar arasından görevlendirme yapacak. Ayrıca yayınlanan ilan ile adayların en az KPSS 60 puana sahip olmaları gerekiyor.

Kamuya en az ilkokul mezunu 9.719 memur ve personel aranıyor! 2022 Eylül ayı kamu iş ilanları Kamuya en az ilkokul mezunu 9.719 memur ve personel aranıyor! 2022 Eylül ayı kamu iş ilanları

Emekliye 8 bin TL dağıtıyor! HalkBank, VakıfBank, Ziraat, Yapı Kredi, QNB, Akbank yeni promosyonlarıEmekliye 8 bin TL dağıtıyor! HalkBank, VakıfBank, Ziraat, Yapı Kredi, QNB, Akbank yeni promosyonları

BAŞVURU TARİHİ VE ŞEKLİ

Bitlis Eren Üniversitesi personel alımı başvuruları 26 Eylül 2022 tarihinde başlayıp 10 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecek. 

Adaylar Bitlis Eren Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Rahva Yerleşkesi BİTLİS adresine başvurularını şahsen gerçekleştirmeleri gerekiyor.

GEREKLİ BELGELER

1- Fotoğraflı başvuru formu

2- Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi.

3- Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf.

4- Diploma veya Mezuniyet Belgesinin aslı veya onaylı örneği (e-Devletten alınabilir).

5- 2020 yılı KPSS sınav sonuç belgesi (Barkod sorgulaması yapılacaktır).

6- Başvurulan unvanda isteniyorsa iş tecrübesini gösterir onaylı belge.

7- Sabıka Kaydı/Adli Sicil Belgesi (E-devletten temin edilebilir.)

8- Askerlik Durum Belgesi(E-devletten temin edilebilir.) 9- Onaylı Hizmet Belgesi.

Kadro ve ŞartlarıKadro ve ŞartlarıKadro ve ŞartlarıKadro ve Şartları

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

  • 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak.

  • 657 sayılı Kanunu’nun 53. madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak.

  • Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar ve kamu görevine iadesi reddedilenler başvuruda bulunamaz.

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi gereğince sözleşmeli olarak istihdam edilenler hizmet sözleşmesine aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.

  • KPSS B grubu sınavlarından; Lisans mezunları için 2020 KPSS P3 puanı, Ön Lisans mezunları için 2020 KPSS P93, Ortaöğretim mezunları için 2020 KPSS P94 puanı esas alınacaktır.

  • Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ek 6. maddesi gereğince “İşe alınması açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birini taşımadığının sonradan anlaşılması, işe alınma açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birini sonradan kaybetmesi…” hallerinde hizmet sözleşmesi kurumca tek taraflı olarak feshedilir.

  • 17.04.2021 tarih ve 31457 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan “Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu” gereğince sözleşme yapmaya hak kazanan adaylar hakkında arşiv araştırması yapılacak olup arşiv araştırması sonucuna göre sözleşme imzalanacaktır.

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI

1- Tercih edilecek pozisyonun karşısında yer alan şartları taşıyor olmak ve belgelendirmek (Asil listeye giren adayların atama için bu belgeleri ibraz edecekleri zaman belgelerin geçerlilik sürelerinin dolmamış olması gerekir).

2- Koruma ve Güvenlik Görevlisi 10/06/2004 tarihli ve 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun 10 uncu maddesinde yer alan şartları taşımak.

3- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

4- Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumunun bulunmaması.

5- Adaylarla hizmet sözleşmesi yapılacak olup, sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmeyen adayların sözleşmeleri bir ay içerisinde feshedilecektir.

6- Adayın bilgi ve tecrübe düzeyini gösterir sertifika ve sair belgelere sahip olmak. (Transkript, sertifika vb.)

RESMİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ

Ahmet Özcan . Haber7.com - SEO
Haber 7 - Ahmet Özcan .
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak
Avrupa kulüpler sıralaması güncellendi! İlk 20'de 2 Türk takımı