Gaziantep Üniversitesi en az lise mezunu personel alımı! Başvuru şartları neler?

Gaziantep Üniversitesi en az lise mezunu personel alımı için ilan yayınladı. Başvuru şartları ve detayları açıklayan kurum KPSS puan sıralamasını esas alarak belirtilen kadrolara görevlendirme yapacak.

Gaziantep Üniversitesi en az lise mezunu personel alımı! Başvuru şartları neler?
Gaziantep Üniversitesi en az lise mezunu personel alımı! Başvuru şartları neler?
GİRİŞ 05.10.2022 09:29 GÜNCELLEME 05.10.2022 09:29

Gaziantep Üniversitesi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4'üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca Büro Personeli, Diğer Sağlık Personeli, Sağlık Teknikeri ve Diyetisyen kadrolarına personel alımı yapacağını açıkladı. KPSS puan sıralaması esas alınarak görevlendirme yapacak adaylardan en az lise mezunu olma şartı aranıyor. İşte yayınlanan ilanda yer alan başvuru şartları ve ilana ilişkin merak edilen tüm detaylar...

ONS altın hızla çakılıyor! Gram altın, çeyrek altın bilezik bugün ne kadar oldu?ONS altın hızla çakılıyor! Gram altın, çeyrek altın bilezik bugün ne kadar oldu?

Emekliye 8 bin TL dağıtıyor! Ziraat, HalkBank, VakıfBank, QNB, Yapı Kredi, Akbank yeni promosyonlarıEmekliye 8 bin TL dağıtıyor! Ziraat, HalkBank, VakıfBank, QNB, Yapı Kredi, Akbank yeni promosyonları

Kamuya en az ilkokul mezunu 9.719 memur ve personel alımı! Eylül ayı kamu iş ilanları Kamuya en az ilkokul mezunu 9.719 memur ve personel alımı! Eylül ayı kamu iş ilanları

BAŞVURU TARİHİ VE ŞEKLİ

Gaziantep Üniversitesi personel alımı başvuruları 29 Eylül 2022 tarihinde başlayıp 13 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecek.

Adaylar gerekli belgeler ile birlikte Gaziantep Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığına şahsen başvuruda bulunmaları gerekiyor. Kargo veya posta ile yapılan müracaatlar geçersiz sayılacak.

Kadro ve Detayları

GEREKLİ BELGELER NELER?

1) KPSS Sonuç Belgesi

2) Tecrübe istenilen pozisyonlar için meslek kodunu gösterir SGK hizmet dökümüyle birlikte resmi veya özel kuruluşlardan başvuru tarihleri içerisinde alınmış iş deneyim belgesi (Islak imzalı olarak başvuru formuna eklenecektir.)

3) Sertifika istenilen pozisyonlar için ilgili belgenin aslı veya onaylı sureti,

4) Nüfus Cüzdan Sureti. (E-devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir.)

5) Diploma veya Mezun Belgesi, (E-devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir.)

6) Askerlik durum belgesi

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

A-Başvuru yapacak adaylarda, öğrenimle ilgili koşullar ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48 inci maddesindeki aşağıda belirtilen genel şartlar aranır.

1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

2. Taksirli Suçlar hariç olmak üzere; affa veya zaman aşımına uğramış yahut para cezasına çevrilmiş veya ertelenmiş, hükümlülüklerine ilişkin kayıtları adli sicilden çıkarılmış olsa bile, bir cürümden hükümlü bulunmamak veya soruşturma altında olmamak.

3. Başvuru tarihi itibariyle en az (18) yaşını tamamlamış olmak.

4. Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış olmak.

5. 657 sayılı Kanununun 53'üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile engeli bulunmamak.

B- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesi gereğince, "sözleşmeli olarak istihdam edilenler, hizmet sözleşmesine aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kuramların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler." hükmü uyarınca başvuruları kabul edilmeyecektir.

C- Daha önceden kurumumuzda çalışırken kurumumuzca iş akdi fesih edilenlerle, kendi isteği ile görevinden istifa edenlerin müracaatları kabul edilmeyecektir.

1 - Başvuracak adayların, başvurduğu nitelik kodunun karşısında yer alan aranılan niteliklerin tamamını taşıyor olması ve bunu belgelendirmeleri gerekmektedir.

2 - 2020 yılı KPSS sınavına girmiş olmak. (Lisans mezunları için 2020 KPSS P3, önlisans mezunları için 2020 KPSS P93, Ortaöğretim (lise ve dengi) mezunları içim KPSS P94) Adayların KPSS puanı ile başvurduğu nitelik kodunda aranan öğrenim şartına uygun olması gerekmektedir.

3 - Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan, emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

4 - Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumun bulunmaması.

RESMİ İLAN METNİNE ULAŞABİLMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ahmet Özcan . Haber7.com - SEO
Haber 7 - Ahmet Özcan .
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kar maskeli hırsızların kuyumcuyu soydukları anlar kamerada!
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kılıç, ABD'li heyeti kabul etti