KPSS puanına sahip olmak yeterli! İDÜ personel alımı başvurusu için son 2 gün...

İzmir Demokrasi Üniversitesi en az lise mezunu personel alımı için ilan yayınladı. Başvuru şartları ve tarihine kadar merak edilen detaylara ise haberimizde yer verdik.

KPSS puanına sahip olmak yeterli! İDÜ personel alımı başvurusu için son 2 gün...
KPSS puanına sahip olmak yeterli! İDÜ personel alımı başvurusu için son 2 gün...
GİRİŞ 17.10.2022 09:16 GÜNCELLEME 17.10.2022 09:16

İzmir Demokrasi Üniversitesi 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca Büro Personeli, Temizlik Görevlisi, Bahçıvan, Şoför, Marangoz Basit Bakım, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Mühendis, Tekniker ve Teknisyen kadrolarına personel alımı yapacağını açıkladı. En az lise mezunu olma şartı arayan üniversite, bazı kadrolar için en az 60 KPSS şartı koşarken bazı kadrolar için KPSS puanına sahip olmak yeterli. Başvuru şartları ve tarihine ilişkin alımlara ilişkin merak edilen tüm detaylar adaylar ile paylaşıldı.

Emekliye 8 bin TL! Ziraat, HalkBank, VakıfBank, Yapı Kredi, Akbank, QNB yeni promosyonlarıEmekliye 8 bin TL! Ziraat, HalkBank, VakıfBank, Yapı Kredi, Akbank, QNB yeni promosyonları

WhatsApp ekran görüntüsü almanıza izin vermeyecek! Üçüncü parti uygulamalar dahi işe yaramıyorWhatsApp ekran görüntüsü almanıza izin vermeyecek! Üçüncü parti uygulamalar dahi işe yaramıyor

BAŞVURU TARİHİ VE ŞEKLİ

İzmir Demokrasi Üniversitesi personel alımı başvuruları 5 Ekim 2022 tarihinde başlayıp 19 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecek.

Adaylar Üniversitesini Personel Daire Başkanlığına (İzmir Demokrasi Üniversitesi Üçkuyular Ana Yerleşkesi - Rektörlük, Personel Daire Başkanlığı B Blok 3. Kat Oda No:310, Üçkuyular Mahallesi, Gürsel Aksel Bulvarı, No:14 35140 Karabağlar/İZMİR) şahsen başvuruda bulunmaları gerekiyor.

İzmir Demokrasi Üniversitesi

GEREKLİ BELGELER NELER?

1. Başvuru Formu (Eksiksiz doldurulması gerekmektedir)

2. Özgeçmiş,

3. 2020 KPSS Sonuç Belgesi,

4. 1 (bir) adet Fotoğraf (Başvuru formuna yapıştırılacaktır.)

5. Askerlik Durum Belgesi (e-Devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir.)

6. Nüfus Cüzdan Sureti. (e-Devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir.)

7. Adli Sicil Belgesi, (e-Devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir. Adli Sicil Belgesi Sorgulama ekranında “Belgenin Neden Verileceği” alanının “Devlet Memuriyeti” olarak doldurulması gerekmektedir.)

8. Diploma veya Mezun Belgesi, (e-Devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir.)

9. Ehliyet istenilen pozisyon için sürücü belgesi, SRC belgeleri ve psikoteknik belgesi.

10. Sertifika/Belge istenilen pozisyonlar için ilgili belgenin aslı veya onaylı sureti,

11. Tecrübe istenilen pozisyonlar SGK hizmet dökümüyle birlikte resmi veya özel kuruluşlardan başvuru tarihleri içerisinde alınmış iş deneyim belgesi (Islak imzalı/onaylı olarak başvuru formuna eklenecektir. SGK Hizmet dökümünde ise e-Devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilecektir.)

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,

2. Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya muaf olmak,

3. 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu ile Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırma Yönetmeliği uyarınca yaptırılacak olan arşiv araştırması sonucu olumlu olmak,

4. Lisans mezunları için 2020 KPSS B grubu KPSS(P3) puanı, Önlisans mezunları için 2020 KPSS B grubu KPSS(P93), Lise mezunları için 2020 KPSS B grubu KPSS(P94) puanı sahip olmak.

RESMİ İLAN METNİNE ULAŞABİLMEK İÇİN TIKLAYIN

Ahmet Özcan . Haber7.com - SEO
Haber 7 - Ahmet Özcan .
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şaban Sevinç: Atatürk'e rahmetli demeyin
İYİ Parti Genel Başkan adayı Akalın'dan sahte kimlik iddiası!