İÜ 48 bin TL maaşla personel alımı! Başvuru için bugün son... |BAŞVURU EKRANI|

İstanbul Üniversitesi birlikte en düşük 32.554 TL en yüksek 48.831 TL maaş ile personel alımı ilanı yayınladı. Adaylardan en az 70 KPSS puan şartı aranıyor

İÜ 48 bin TL maaşla personel alımı! Başvuru için bugün son... |BAŞVURU EKRANI|
İÜ 48 bin TL maaşla personel alımı! Başvuru için bugün son... |BAŞVURU EKRANI|
GİRİŞ 29.11.2022 09:15 GÜNCELLEME 29.11.2022 09:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul Üniversitesi, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığında istihdam etmek üzere 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin ek 6 ıncı maddesine uyarınca sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacağını açıkladı. Başvuru şartları tarihine ilişkin merak edilen tüm detayları açıklayan kurum adaylardan en az 70 KPSS puan şartı arıyor. Ayrıca kurum kadrolara göre değişiklik göstermekle birlikte en düşük 32.554 TL en yüksek 48.831 TL maaş ödemesi yapacak. Merak edilen diğer tüm detaylara ise haberimizden ulaşabilirsiniz.

KPSS şartı aramıyor! TPAO İŞKUR üzerinden 16.556 TL maaş ve ikramiye ile personel alımı yapıyor!KPSS şartı aramıyor! TPAO İŞKUR üzerinden 16.556 TL maaş ve ikramiye ile personel alımı yapıyor!

15 bin TL maaş verecek! SGK KPSS 60 puan ile personel alımı yapıyor! Başvuru ekranı ve tarihi15 bin TL maaş verecek! SGK KPSS 60 puan ile personel alımı yapıyor! Başvuru ekranı ve tarihi

Dacia'dan 35 bin TL zam! Sıfır Dacia fiyatları 2 hafta sonra yeniden değişecek!Dacia'dan 35 bin TL zam! Sıfır Dacia fiyatları 2 hafta sonra yeniden değişecek!

BAŞVURU TARİHİ VE ŞEKLİ

İstanbul Üniversitesi personel alımı başvuruları 15 Kasım 2022 tarihinde başlayıp 29 Kasım 2022 tarihine kadar devam edecek. 

Adaylar Üniversitenin https://pbys.istanbul.edu.tr/basvuru internet adresi üzerinden online olarak başvurularını kolayca tamamlayabilecek.

BAŞVURU EKRANI

GEREKLİ BELGELER NELER?

a. Lisans diploması veya okul çıkış belgesinin aslı veya noter onaylı sureti

b. Erkek adaylar için askerlik durumunu gösterir belge

c. Adli sicil belgesi (Kamu kurumuna verilmek üzere seçilerek e-devlet üzerinden alınabilir.)

d. GENEL ŞARTLAR (NİTELİKLER) başlığının (d) maddesinde belirtilen mesleki tecrübeyi gösterir belge (Özel sektörde çalışanlar için e-Devlet Kapısı’ndan alınacak barkodlu “SGK Tescil ve Hizmet Dökümü / İşyeri Unvan Listesi” , Kamu kurumlarında çalışanlar için çalıştıkları kurumdan alınacak hizmet belgesi, Mesleki tecrübe sürelerinde lisans mezuniyeti sonrasındaki hizmetler dikkate alınacaktır.)

e. GENEL ŞARTLAR (NİTELİKLER) başlığının (e) maddesinde belirtilen, en az iki güncel programlama dilini bildiğini gösterir belge (transkript, katılım/sınav sertifikası vb.)

f. Her bir pozisyon için ÖZEL ŞARTLAR’da istenilen sertifikalar ile tecrübe veya deneyimi gösteren belgeler.

g. Özgeçmiş

h. İngilizce dilinde Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (YDS) alınan puanı veya bu dilde yapılan yabancı dil sınavlarından ve Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen YDS dengi puanı gösterir belgenin aslı veya onaylı sureti.

İstanbul Üniversites

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde yazılı genel koşulları taşımak,

b) Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş̧yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun olmak,

c) (b) bendinde belirtilenler dışında kalan dört yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak. (Bu maddede belirtilen yükseköğretim mezunları aylık brüt sözleşme ücret tavanının 2 katı ödenecek pozisyonlar için başvuru yapabilirler)

d) Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda ücret tavanı iki katını geçemeyecekler için en az 3 yıllık, diğerleri için en az 5 yıllık mesleki tecrübeye sahip bulunmak (Mesleki tecrübenin belirlenmesinde; bilişim personeli olarak 657 sayılı Kanuna tabi kadrolu veya aynı Kanunun 4'üncü maddesinin (B) bendi ya da 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye tabi sözleşmeli statüdeki hizmetler ile özel kesimde sosyal güvenlik kurumlarına prim ödenmek suretiyle işçi statüsünde bilişim personeli olarak geçtiği belgelenen hizmet süreleri) hizmet sürelerinin hesabında lisans mezuniyeti sonrasındaki hizmetler dikkate alınacaktır.

e) Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek,

f) Belge olarak öğrenilen programlama dillerinin belirtildiği onaylı lisans veya lisansüstü transkript belgesi veya mezun olunan bölümden alınan eğitimi yapılan programlama dillerini belirten onaylı yazı, çalışılan yerden alınan ve kullanılan programlama dillerini gösteren onaylı yazı veya eğitim kurumlarından alınan kurs katılım sertifikaları gibi belgeler kabul edilir.

g) İyi derecede yazılı / sözlü İngilizce bilmek,

h) "Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik" te belirtilen özlük hakları ve diğer kuralları kabul etmek,

i) Erkek adaylar için muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, erteletmiş veya muaf olmak.

ÜCRET TABLOSU

Aylık brüt sözleşme ücreti tavanı, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilenler için 6.6.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların 3 üncü maddesinde tespit edilen sözleşme ücret tavanının (yılın ilk altı ayı için belirlenen ücret tavanı 16.277,45 TL’dir) vize cetvelinde belirtilen katları ile çarpımı sonucu bulunacak tutar olacaktır.

RESMİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ

Ahmet Özcan . Haber7.com - SEO
Haber 7 - Ahmet Özcan .
YORUMLAR 1
  • ibrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    brüt mü net mi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rusya açıkladı! Terör saldırısında acı bilanço
Yeniden Refah'ta toplu istifa! Eski İl Başkanı ve 21 yönetici AK Parti'ye katıldı