Yüzüncü Yıl Üniversitesi en az lise mezunu personel alımı! Başvuru için bugün son...

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi en az lise mezunu belirtilen kadrolarda perosnel alımı gerçekleştireceğini ilan etti. İşte başvuru sürecine ilişkim merak edilen tüm detaylar...

Yüzüncü Yıl Üniversitesi en az lise mezunu personel alımı! Başvuru için bugün son...
Yüzüncü Yıl Üniversitesi en az lise mezunu personel alımı! Başvuru için bugün son...
GİRİŞ 01.12.2022 08:55 GÜNCELLEME 01.12.2022 09:26
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4. maddesinin (B) fıkrası uyarınca Eczacı, Ebe, Hemşire, Sağlık Teknikeri, Röntgen Teknisyeni, Laborant, Diğer Sağlık Personeli, Büro Personeli, Temizlik Görevlisi, Şoför, Güvenlik Görevlisi, Teknisyen ve Veteriner Hekim Kadrolarına sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. Başvuru şartları ve tarihine ilişkin merak edilen tüm detayları açıklayan kurum, en az lise adaylar arasından istihdam sağlayacak. Yerleştirme işleminde ise KPSS puan sıralaması esas alınacak.

15 bin TL maaş verecek! SGK KPSS 60 puan ile personel alımı yapıyor! Başvuru ekranı ve tarihi15 bin TL maaş verecek! SGK KPSS 60 puan ile personel alımı yapıyor! Başvuru ekranı ve tarihi

KPSS 70 puan şartı arıyor! Bakanlık 48.831 TL maaş ile personel alımına başladı! Başvuru için yarın sonKPSS 70 puan şartı arıyor! Bakanlık 48.831 TL maaş ile personel alımına başladı! Başvuru için yarın son

KPSS şartı aramıyor! TPAO İŞKUR üzerinden 16.556 TL maaş ve ikramiye ile personel alımı yapıyor!KPSS şartı aramıyor! TPAO İŞKUR üzerinden 16.556 TL maaş ve ikramiye ile personel alımı yapıyor!

BAŞVURU TARİHİ VE ŞEKLİ

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi personel alımı başvuruları 17 Kasım 2022 tarihinde başlayıp 1 Aralık 2022 tarihine kadar devam edecek. 

Adaylar Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı /VAN adresinde yer alan üniversitenin Personel Daire Başkanlığına gerekli belgeler ile birlikte şahsen başvuruda bulunmaları gerekiyor. Posta yolu ile yapılan başvurular kesinlikle kabul edilmeyecek.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kampüs

GEREKLİ BELGELER

1- İş Talep Başvuru Formu (“www.yyu.edu.tr” sayfasından ulaşılabilecek başvuru formu bilgisayar ortamında eksiksiz olarak doldurulacaktır.)

2- Öğrenim Belgesi (barkotlu e-devlet çıktısı veya öğrenim belgesinin bir sureti )

3- İstenilen yıllara ait KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesinin internet çıktısı. Sonuç belgesi ÖSYM kayıtları ile kontrol edilecektir Yanlış beyanda bulunanların başvuruları geçersiz sayılacaktır. (Eczacı pozisyonu hariç)

4- Eğitim veya kurs belgesi istenilen pozisyonlarda istenilen eğitim belgesinin aslı ya da “aslı gibidir” onaylı sureti,

5- Çalışma belgesi istenilen pozisyonlarda görev yaptığı ilgili firma, kurum veya kuruluşlardan alacağı yazı ve bunu destekleyen Sosyal güvenlik kurumundan alacağı hizmet döküm cetveli,

6- Adli Sicil Kaydı.

7- Askerlikle ilişiğinin olmadığına dair belge.

8- 2 Adet Fotoğraf 9- Kimlik Fotokopisi

BAŞVURU ŞARTLARI

a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

c) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

d) Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

e) 657 Sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI

1- Lisans ve Önlisans mezunu olanlar için 2022,Ortaöğretim mezunu (lise ve Dengi) olanlar için ise 2020 yılı KPSS sınavına girmiş olmak. (Lisans mezunları için KPSS P3, Ön lisans mezunları için KPSS P93, Ortaöğretim mezunları için KPSS P94 puanı esas alınacaktır.) Adayların 2020 yılı KPSS puanının, başvurduğu nitelik kodunda aranan öğrenim şartına uygun olması gerekmektedir NOT : Başvuru süresi içerisinde ÖSYM tarafından 2022 yılı Ortaöğretim KPSS sonuçlarının açıklanması halinde, açıklandığı tarih itibarıyla 2020 yılı KPSS belgeleri alınmayacak olup, yerine 2022 yılı KPSS belgeleri alınacaktır.

2- Başvuracak adayların, başvurduğu nitelik kodunun karşısında yer alan aranılan niteliklerin tamamını taşıyor olması ve bunu belgelendirmeleri gerekmektedir

3- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

4- Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumumun bulunmaması.

5- Başvuracak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesinin "Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler" hükmü gereğince bu maddeye aykırı durumu tespit edilenlerin atamaları yapılmayacaktır.

6- 17.04.2021 tarihli ve 31457 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu gereğince atanmaya hak kazanan adaylar hakkında arşiv araştırma sonucunun müspet olması gerekmektedir.

RESMİ İLAN METNİ

Ahmet Özcan . Haber7.com - SEO
Haber 7 - Ahmet Özcan .
YORUMLAR 3
  • Bir vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Tezli yüksek lisans mezunu olduğum ve formasyonum olduğu halde halk eğitimin verdiği usta öğretici kurs belgesi istiyor...!! Konuyu yetkili kişiye ilettim ancak kaçarcasına cevaplarla biz böyle istedik diyor.. bu da kişiye özel ilan demek aslında.. yazık gerçekten... #yök #cimer #siyasi
    Cevapla
  • Vangolu 1 yıl önce Şikayet Et
    Meslek yüksek okulu mezunuyum silahlı güvenlik sertifikam var müracaat ettim kabul etmediler lise mezunu alacağız dediler böyle bişey nasıl olur
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Destek personelinden Formasyon belgesi istemek ne içindir anlıyamadım yazık. İşi bilene vercen bilmeyenler yönetime girdi gireli herşey geriye gitmeye başladı yyü bir çivi çakılmadı üniversite son 3 yılda 20 yıl geriye gitti. Üzülüyorum bu şehre üniversiteye.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak
Avrupa kulüpler sıralaması güncellendi! İlk 20'de 2 Türk takımı