KPSS şartı yok! BOTAŞ İŞKUR üzerinden personel alımı yapıyor! Son başvuru ne zaman?

Boru Hatları İle Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdürlüğü (BOTAŞ) Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden Büro Görevlisi ve Teknisyen alım ilanı yayınladı. İşte detaylar...

KPSS şartı yok! BOTAŞ İŞKUR üzerinden personel alımı yapıyor! Son başvuru ne zaman?
KPSS şartı yok! BOTAŞ İŞKUR üzerinden personel alımı yapıyor! Son başvuru ne zaman?
GİRİŞ 10.12.2022 08:50 GÜNCELLEME 10.12.2022 09:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Boru Hatları İle Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdürlüğü (BOTAŞ) Büro Görevlisi ve Teknisyen kadrolarında istihdam etmek üzere 20 kişilik engelli ve 20 kişilik eski hükümlü olmak üzere toplamda 40 personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden başvuruları toplayan kurum, başvuru şartları ve tarihine ilişkin merak edilen tüm detayları paylaştı. Başvuruda bulunacak adaylardan ise KPSS puan şartı aramıyor. İşte başvuru ekranı ve şekli...

KPSS 70 puan şartı aranıyor! MEB 48.831 TL maaş ile personel alımı yapacak! İşte başvuru şartlarıKPSS 70 puan şartı aranıyor! MEB 48.831 TL maaş ile personel alımı yapacak! İşte başvuru şartları

BAŞVURULAR NE ZAMAN BİTECEK?

Boru Hatları İle Petrol Taşıma A.Ş. personel alımı başvuruları 5 Aralık 2022 tarihinde başlayıp 9 Aralık 2022 tarihine kadar devam edecek.

Adaylar İŞKUR esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx resmi internet sayfası üzerinden başvurularını kolayca tamamlayabilecek. 

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

BOTAŞ personel alımı başvurusunda bulunabilmek içim öncelikle İŞKUR açık iş ilanları esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx sayfasına giriş yapın. "İşyeri Unvanı" yazan kısma BOTAŞ yazın ve arama butonuna tıklayın. Başvuru şartlarını taşıdığınız ilana giriş yapın. E-Devlet şifresi ile giriş yaptıktan sonra başvuru sürecini tamamlayın

BAŞVURU EKRANI

BOTAŞ KADRO DETAYLARIBOTAŞ KADRO DETAYLARI

İLANA İLİŞKİN GENEL HUSUSLAR

1) İlan şartlarını taşıyan adaylar; ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde esube.iskur.gov.tr internet adresinden "İş Arayan" linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilir. Ayrıca hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilir. Son müracaat tarihi tatil gününe rastladığında başvurular takip eden ilk iş günü sonuna kadar uzatılır.

2) Başvuru başlangıç tarihleri aynı olan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun ilanlarından sadece birine başvuru kabul edilir.

3) Önlisans ve lisans eğitim düzeyindeki eski hükümlü ve/veya terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan işçi ilanlarına başvurularda alt puan barajı aranmamakla birlikte, başvuracak kişilerin KPSS’ye girmiş olmaları gereklidir.

4) İlana başvuru yapacak öncelikli adaylar, başvuru yapacakları listeyi (öncelikli liste veya genel liste) başvuru esnasında işaretleyerek seçer. Başvuru süresi bittikten sonra liste değişikliği talepleri kabul edilmez.

5) KPSS’ye tabi ilanlara başvuranların puan üstünlüğüne ve öncelikli adayların ise eski tarihli belgelerden başlanmak suretiyle öncelik belge tarihlerine göre açık iş sayısının dörder katı olarak oluşturulan nihai aday listeleri sınav yapılmak üzere talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna gönderilir.

6) Listelere giren adaylar, ilan şartlarına ilişkin olarak; eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, mesleki belge, yabancı dil şartı vb. belgelerini ilanı veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz eder. Belge teslim tarihi ve yeri, ilanda ya da kamu kurum ve kuruluşunun internet sitesinde adaylara duyurulur. Durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar listelerden çıkarılır. Listeden çıkarılan kişilerin yerine kamu kurum ve kuruluşunun tercihine göre sıralamada yer alan diğer kişiler dâhil edilebilir. Belge teslimi ve kontrolü işçi alımını yapacak kamu kurum ve kuruluşunun tercihine göre sınavdan önce veya sonra yapılabilir.

7) Sınav günü, saati, yeri ve sınava katılmaya hak kazanan adaylar, işçi alımını yapacak kamu kurum ve kuruluşunun internet sitesinde duyurulacaktır. Bu duyuru, tebliğ mahiyetinde kabul edilecek, adayların adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

8) Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları ilana işverence davet edildikleri hâlde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar.

9) Kamu kurum ve kuruluşlarının işçi taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan birinci yerleşim yeri adresi dikkate alınır. İlçe, il veya bölge düzeyinde yayımlanan işçi taleplerinin başvuru süresi içerisinde ikametini talebin karşılanacağı yere taşıyan adayların başvuruları kabul edilmez. İkamet değişikliği ile ilgili olarak, Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminden yapılan sorgulamada Nüfus Müdürlüğünde işlemin yapıldığı tescil tarihi esas alınır. İkametini talebin karşılanacağı yer içerisinde değiştiren adayların Nüfus Müdürlüklerinden alacakları Adres Bilgileri Raporunu başvuru süresi içerisinde İŞKUR birimlerine ibraz etmeleri halinde ilgili işgücü talebine başvuru yapılır.

10) Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi ve işe alınması işleminin iptaline ilişkin İŞKUR ile talep sahibi kamu kurum ve kuruluşlarının yasal işlem yapma hakları saklıdır.

TÜRKİYE İŞ KURUMU

 

İLAN ŞARTLARI

1-İŞKUR’da ilan edilen işgücü talebinde belirtilen son başvuru tarihi itibarıyla adayların belirtilen okul bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir.

2- İŞKUR’da bildirilen nihai listede yer alacak adaylara evrak teslim ve sözlü sınav tarihi www.botas.gov.tr adresinde duyurulacak olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

3- İşe başlatılan işçilerin deneme süresi 60 gündür.

4- İşe başlayan işçiler,  3 yıl boyunca nakil isteğinde bulunamayacaktır.

5- İlana müracaat edecek adayların ilan tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmaları gerekmektedir.

RESMİ İLAN METNİ

Ahmet Özcan . Haber7.com - SEO
Haber 7 - Ahmet Özcan .
YORUMLAR 1
  • Veli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne yahu eski hükümlü engelli ..saglamlar torpild3n ise giremiyor biraz iyi düşünün haksızlık var
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı