Adnan Menderes Üniversitesi KPSS 50 puan ile personel alımı yapıyor! Başvurular bugün bitiyor

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi en az lise mezunu adaylar arasından belirtilen kadrolara personel alımı yapacağını açıkladı. Başvuru şartları ve tarihine tüm ayrıntıları açıklayan kurum en az KPSS 50 puan şartı arıyor.

Adnan Menderes Üniversitesi KPSS 50 puan ile personel alımı yapıyor! Başvurular bugün bitiyor
Adnan Menderes Üniversitesi KPSS 50 puan ile personel alımı yapıyor! Başvurular bugün bitiyor
GİRİŞ 03.02.2023 14:50 GÜNCELLEME 03.02.2023 14:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (B) fıkrası uyarınca Hemşire, Laborant, Sağlık Teknikeri, Büro Personeli, Güvenlik Görevlisi ve Destek Personeli kadrolarına personel alımı yapacağını açıkladı. En az lise mezunu adaylar arasından istihdam gerçekleştireceğini açıklayan üniversite, yine adaylardan en az 50 KPSS puan şartı arıyor. Başvuru sürecine ilişkin merak edilen diğer tüm ayrıntılara ise haberimizden ulaşabilirsiniz.

BAŞVURU TARİHİ VE ŞEKLİ

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi personel alımı başvuruları 20 Ocak 2023 tarihinde başlayıp 3 Şubat 2023 tarihine kadar devam edecek. 

Adaylar Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlük Binası Zemin Kat Başvuru Ofisine http://www.adu.edu.tr/ web adresinde “Duyurular” kısmında bulunan Başvuru Formunu indirerek eksiksiz bir şekilde doldurarak şahsen başvuru yapmaları gerekiyor. 

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi

GEREKLİ BELGELER NELER?

1. Başvuru Formu, (İlan başvuru tarihleri içinde, http://www.adu.edu.tr/ web adresinde “Duyurular” kısmından temin edilecektir)

2. Diploma veya mezuniyet belgesinin fotokopisi ya da barkodlu e-Devlet çıktısı,

3. Nüfus cüzdanı fotokopisi,

4. KPSS (B) grubu puanını gösterir barkodlu ÖSYM sonuç belgesi,

5. Yukarıdaki tabloda başvuru yapılacak pozisyon koduna ilişkin aranılan nitelikler bölümünde istenilen sertifika ve belgeler, (SGK dökümü ve çalıştığı kurum/kuruluşlardan alınacak kaşe ve ıslak imzalı onaylanmış hizmet belgesi/görev belgesi),

6. 1 adet fotoğraf (Son 6 ayda çekilmiş olacak ve başvuru formuna yapıştırılacak).

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinin (A) bendinde belirtilen şartları taşımak,

2. İlan başvuru tarihinin son günü itibarıyla en az 18 yaşını tamamlamış olmak,

3. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak,

4. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi gereğince, “Sözleşmeli olarak istihdam edilenler hizmet sözleşmesine aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler” hükmüne uygun olmak,

5. Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak,

6. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi bünyesindeki pozisyonlar için 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve bağlı mevzuatta tanımlanmış olan çok tehlikeli işyerinde çalışmaya mâni olmamak,

7. Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak,

8. Başvuru yapılan pozisyonlara ilişkin ilan niteliklerinde istenilen sertifika ve deneyim belgelerini ibraz etmek, (İlan tarihinden sonra alınan sertifikalar geçerli sayılmayacaktır),

9. Terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı olmaları nedeniyle KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar başvuruda bulunamazlar.

10. 2022 Kamu Personeli Seçme Sınavı (B) Grubu sınavlarından Lisans mezunları için KPSS/P3, Önlisans mezunları için KPSS/P93 ve Ortaöğretim (Lise) mezunları için KPSS/P94 puanı esas alınacak olup, EN AZ “50” (ELLİ) TABAN PUAN ŞARTI ARANMAKTADIR.

RESMİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ

Ahmet Özcan . Haber7.com - SEO
Haber 7 - Ahmet Özcan .
YORUMLAR 1
  • Abdurrahman 1 yıl önce Şikayet Et
    Üniversite şahsen fotoğraflı başvuru alıyor ne günlere kaldık yarabbi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
Avrupa kulüpler sıralaması güncellendi! İlk 20'de 2 Türk takımı