Düzce Üniversitesi lise ve önlisans mezunu 157 personel alımı sona eriyor!

Düzce Üniversitesi lise ve önlisans mezunu sağlık personeli alacağını duyurdu. Başvurular, 2022 KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle yapılacak olup detaylar haberimizde.

Düzce Üniversitesi lise ve önlisans mezunu 157 personel alımı sona eriyor!
Düzce Üniversitesi lise ve önlisans mezunu 157 personel alımı sona eriyor!
GİRİŞ 15.02.2023 11:30 GÜNCELLEME 15.02.2023 11:30

Resmi Gazete’de yer alan ilana göre; Düzce Üniversitesi 01.02.2023 – 15.02.2023 tarihleri arasında sağlık personeli alımı için başvuruları kabul edecek. Üniversite bünyesinde istihdam edilmek üzere farklı unvanlarda toplamda 157 personel alınacak.

KADROLAR VE ŞARTLAR

 

BAŞVURU ŞARTLARI AÇIKLANDI!

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak zorunludur. 

  • 657 sayılı Kanunun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, 

  • 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu uyarınca yaptırılacak olan arşiv araştırması sonucu olumlu olmak. 

  • Lisans mezunları için 2022- KPSS P3, Ön lisans mezunları için 2022- KPSS P93, Ortaöğretim mezunları için ise 2022-KPSS P94 puanına sahip olmak. 

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Başvurular 01.02.2023 – 15.02.2023 tarihleri arasında Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığının resmi internet sayfası www.personel.duzce.edu.tr adresinde yer alan “Sözleşmeli Personel Başvuru ve Sonuç İşlemleri” kısmından online olarak yapılacaktır. Online harici yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. 

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

- Resmi internet sayfamızda yer alan Başvuru Formu, 

- Özgeçmiş, 

- 2022 KPSS Sonuç Belgesi, 

- 1 adet Fotoğraf - Adli Sicil Kaydı Belgesi, 

- Askerlik Durum Belgesi (Askerliğini yapmış olanlar için Terhis Belgesi) 

- Nüfus Cüzdanı, 

- Diploma veya Mezun Belgesi, 

- Sertifika/belge istenen pozisyonlar için sertifika/belge, 

- Güvenlik personeli için geçerli özel güvenlik görevlisi kimlik kartı, 

- Güvenlik görevlisi pozisyonları başvuru süresi içerisinde alınmış olması kaydıyla beden kitle endeksini gösterir belgenin aslı (resmi veya özel sağlık kuruluşlarından/merkezlerinden başvuru süresi içerisinde alınan belgede çıplak ayakla boy uzunluğu ile beden kitle endeksi açıkça belirtilmiş olacaktır.) (e-Devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilecektir.) (Yerleştirmesi yapılan adayların istenilen belgelerin asıllarını ibraz etmesi zorunludur. Belge asıllarını ibraz etmeyen adayların başvurusu geçersiz sayılacaktır.)

Ahmet Işık Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Ahmet Işık

Editör Hakkında

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümünden (İngilizce-Almanca) 2015 yılında mezun oldu. 6 yıllık gazeteci. TRT’de staj yaptı. Haber7.com’da mesleğe ilk adımı atarak internet haberciliğine başladı. Halen Haber7.com’da SEO editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?