Kastamonu Üniversitesi en az 60 KPSS puan ile personel alımı! Başvuru için yarın son gün...

Kastamonu Üniversitesi üniversitenin belirli bölümlerinden mezun adaylar arasından Büro Personeli alımı yapacağını ilan etti. Başvurular ise üniversite tarafından toplanmaya başladı. İşte başvuru şekli...

Kastamonu Üniversitesi en az 60 KPSS puan ile personel alımı! Başvuru için yarın son gün...
Kastamonu Üniversitesi en az 60 KPSS puan ile personel alımı! Başvuru için yarın son gün...
GİRİŞ 16.02.2023 09:15 GÜNCELLEME 16.02.2023 09:30

Kastamonu Üniversitesi 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4’üncü maddesinin B fıkrasına göre istihdam edilmek üzere Büro Personeli alımı yapacağını açıkladı. Başvuru şartları ve tarihine kadar merak edilen tüm detayları açıklayan kurum en az 60 KPSS puan şartı ile istihdam sağlayacak. İşte ilanda duyurulan tüm detaylar...

BAŞVURU TARİHİ VE ŞEKLİ

Kastamonu Üniversitesi personel alımı başvuruları 3 Şubat 2023 tarihinde başlayıp 17 Şubat 2023 tarihine kadar devam edecek.

Adaylar Kuzeykent Mahallesi Orgeneral Atilla Ateş Paşa Caddesi No: 19 Merkez- Kuzeykent / KASTAMONU adresinde yer alan Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuruda bulunmaları gerekiyor.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER NELER?

1- Müracaat Formu (İmzalı ve eksiksiz doldurulacak. Müracaat formuna https://pdb.kastamonu.edu.tr/index.php/tr/belgeler/idari-belgeler adresinden ulaşabilirsiniz.)

2- Diploma veya Mezuniyet Belgesi

3-Tercih edilen pozisyon için 2022 Yılı KPSS Sonuç Belgesi

4- 2 (iki) adet Fotoğraf

5- Adli Sicil Belgesi 6- Nüfus cüzdanı fotokopisi 7- Askerlik Durum Belgesi

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

1-657 sayılı DMK’nın 48’inci maddesinde yer alan şartları sağlamak,

2-Askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş olmak.

3-Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak,

4-Tercih edilecek pozisyonun karşısında yer alan şartları müracaat tarihinin son günü itibariyle taşıyor olmak ve belgelendirmek,

5-657 sayılı DMK’nın 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla başvuruda bulunulan sözleşmeli personel pozisyonunda görevini devamlı yapmasına ve tam zamanlı çalışmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak. (Bu durum memuriyete girişte tam teşekküllü hastanelerden alınacak raporla tespit olunur.)

6-Adaylar aynı ilan dönemi içerisinde özel şartlarını taşıdığı sadece bir ilana müracaat edebilecektir.

7-Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ek 6. maddesi gereğince "İşe alınması açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birini taşımadığının sonradan anlaşılması, işe alınma açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birini sonradan kaybetmesi..." hallerinde hizmet sözleşmesi kurumca tek taraflı olarak feshedilir.

8-İdare iş ve işlemlerin değişkenliğine bağlı olarak görev yapacak personele yeni görevler verme ile görev yerlerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

9-Üniversitemiz gerekli durumlarda ilanın her aşamasında iptal veya değişiklik yapma hakkına sahiptir.

RESMİ İLAN METNİ

Ahmet Özcan . Haber7.com - SEO
Haber 7 - Ahmet Özcan .
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kiralık evlere yeni uygulama: 500 bin TL ceza gelebilir
Gelirini beyan etmeyenler için ‘pişmanlık’ imkanı! Bakan Şimşek'ten çağrı