Mersin

Anamur'da emekli öğretmenlere plaket

10:38 28 Ekim 2017
Anamur'da emekli öğretmenlere plaket

Türk Eğitim-Sen Anamur Temsilciliği'nin düzenlediği programda emekli öğretmen ve eğitim çalışanlarına plaket verildi.

Anamur Öğretmenevi’nde düzenlenen programa, Belediye Başkanı Mehmet Türe, Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Anamur Temsilcisi Harun Taşdemir, Türk Eğitim-Sen Bozyazı Temsilcisi Ergül Kılınç, sendika üyeleri ve eğitimciler katıldı.

Türk Eğitim-Sen Anamur Temsilcisi Harun Taşdemir, programda yaptığı konuşamada, gelişen ve değişen küresel dünyada örgütlü olmanın öneminin kavrandığını belirtti.

Örgütlü insanın çağdaş insan olduğunu belirten Taşdemir, "İnsanların zamanlarını daha iyi değerlendirebilmeleri için sivil toplum kuruluşlarında görev almaları, orada yeni şeyler üretmeleri gerekir." dedi.

Emekli öğretmenler adına konuşma yapan eğitimci yazar Kazım Kılınç da öğretmenliğin bir cana dokunmak olduğunu ifade ederek, "Köy okullarında ve daha sonra şehirde görev yaptığım okullarda öğrencilerimin yatılı okulu veya iyi bir üniversiteyi kazanması benim için en büyük mutluluktu. Bugün o öğrencilerimizin öğretmen, mühendis olması beni gururlandırıyor. Çocuklar için ilkokul öğretmeni anne babadan daha önemlidir. Çünkü çocuğun potansiyelini ortaya çıkaracak olan öğretmenidir." diye konuştu.

Konuşmaların ardından emekli öğretmenlere plaket takdim edildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.