Mersin

Askerden dönen genç, önce tereddüt etti, sonra annesine sarıldı

06:49 08 Temmuz 2020 8 Yorum Var
Askerden dönen genç, önce tereddüt etti, sonra annesine sarıldı

Mersin'de tezkeresini alıp askerden dönen Mehmet Ali Cedid (21), koronavirüs nedeniyle yaklaşmakta tereddüt ettiği annesine bir süre sonra sarılıp, hasret giderdi.

Merkez Toroslar ilçesine bağlı Güneykent Mahallesi'nde yaşayan Mehmet Ali Cedid, Edirne Uzunköprü'de vatani görevini bitirdikten sonra baba ocağına döndü. Burada kendisini gözyaşları içerisinde annesi Gülşen Cedid (55) ve kız kardeşleri karşıladı. Muhammet Ali Cedid, koronavirüs salgını nedeniyle ilk önce annesine sarılamadı. Ancak bir süre sonra Cedid, annesinin gözyaşlarına dayanamadı, onu kucaklayıp hasret giderdi.

Kendisini karşılayan arkadaşları ile karşılıklı oynayan Mehmet Ali Cedid, daha sonra annesi ile evlerinin yolunu tuttu. Duygusal anların yaşandığı o an çevredekiler tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

 

YORUMLAR

8 Yorum Var
  • Ercan 3 yıl önce Şikayet Et
    Vatan Ana, Ana Vatan! Var mı ötesi? Hudutlarda nöbet tutanlar sadece evlatlar mı sanıyorsunuz? Anaların tuttuğu nöbeti unutuyor musunuz? Dünyanın en güzel sahnesi bu. Vatan sağ olsun! Analar var olsun!
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • ARİF hatay 3 yıl önce Şikayet Et
    Gözlerimden gözyaşlarım süzüldü
    Cevapla
  • Ağrılı04 3 yıl önce Şikayet Et
    Ana nede olsa varmı daha ötesi. Can feda analara
    Cevapla
  • Osman hayri 3 yıl önce Şikayet Et
    ne bu şimdi şaka mı ? ben 15 ay hakkaride askerlik yaptım telefon bile çekmezdi kimseye haber bile veremezdik giderdikte dönüşümüz olmaz belki derdik şimdi ki askerlikler tırı vırı hikaye
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    gözlerim yaşardı be
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.