Muğla

Balkan şampiyonlarının Vali Civelek'i ziyareti

17:46 11 Eylül 2018
Balkan şampiyonlarının Vali Civelek'i ziyareti

Şampiyon güreşçileri ve antrenörleri tebrik eden Vali Civelek, Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi'ne kazandırdıkları başarılar, yetiştirdikleri sporcular ve spora verdikleri önem için teşekkür etti.

Bosna Hersek'te düzenlenen güreş şampiyonasında rakiplerini yenerek, Balkan Şampiyonu olan sporcular Muğla Valisi Esengül Civelek'i ziyaret etti.

Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi sporcuları ve Milas Şehit Murat İnci Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Abdullah Akdağ ile Ramazan Tekin, Muğla Valisi Esengül Civelek'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette sporculara Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serkan Öcalmaz, Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi Müdürü Bünyamin Emik, Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi Antrenörleri Abdullah Aldemir ve Mustafa Boylu da eşlik etti.

7-9 Eylül'de Bosna Hersek'te gerçekleştirilen müsabakalarda, 14-15 yaş grubu Milli Takım Kafilesinde yer alan Abdullah Akdağ 38 kiloda finalde rakibini yenerek Balkan Şampiyonu olurken, 16-17 yaş grubu Yıldızlar Milli Takım Kafilesinde yer alan Ramazan Tekin ise 51 kiloda finalde rakibini yenerek altın madalya kazandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.