Nevşehir

Cenaze namazı kılınan köyde koronavirüsten üçüncü ölüm

10:27 15 Mayıs 2020 5 Yorum Var
Cenaze namazı kılınan köyde koronavirüsten üçüncü ölüm

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Taşkınpaşa köyünde kılınan cenaze namazının ardından 1 kişinin daha hayatını kaybetmesiyle köyde virüsten ölenlerin sayısı 3’e yükseldi.

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Taşkınpaşa köyünde kılınan cenaze namazının ardından korona virüs testi pozitif çıkan ve Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan İsmet A. tedavi gördüğü hastanede gece saatlerinde vefat etti. Korona virüsten hayatını kaybeden İsmet A.’nın cenazesi bugün Taşkınpaşa köyünde alınan geniş güvenlik önlemleri altında defnedilecek.

Taşkınpaşa köyünde kılınan cenaze namazının ardından 60 kişinin korona virüs testinin pozitif çıkması sonucu Ürgüp Kaymakamlığı tarafından köy karantina altına alınmış ve 5 Mayıs tarihinde karantina süresi ikinci defa uzatılmıştı.
 

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • orhan 3 yıl önce Şikayet Et
    sakın olaki taziye çadırlarından ve ziyaretlerinden vazgeçmeyin... tedbirli olmayı ve maske takmayı bırakın... mümükün olduğu kadar çok iç içe olun ve birbirinize bulaştırın... tembih ettikçe söyledikçe kudurdunuz. tersini bari söyleyelim ki bakarsınız tersten söyleyince tersini yaparak hiç olmazsa doğru olanı yapmış olursunuz...
    Cevapla
  • Adalet 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru bir tespit bende aynen katılıyorum.. kimsenin umurunda değil..iftar davetleri, alışverişler, sokaklar,cenaze ve taziye merasimleri hickimse keyfinden ödün vermiyor..
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence bazıları bilerek virüse yakalanıp yaşlı olan anne-babalarına bulaştırıp ölmelerini sağlayarak mirasa konma derdinde. Yoksa bazı kişilerin hareketleri ve vurdumduymazlığını ancak öyle izah edebiliyorum.
    Cevapla
  • Toroslu 3 yıl önce Şikayet Et
    Cümleten buyurun cenaze namazına
    Cevapla
  • Cancağızım 3 yıl önce Şikayet Et
    Sorumsuzluğun laf dinlememenin sonucu ortada! O 3 kişinin vebali kimin.
    Cevapla
  • Kağan 3 yıl önce Şikayet Et
    Takdiri ilahi
  • Vebal kime 3 yıl önce Şikayet Et
    cenaze namazina cenaze taziyeye veya nisana dugune hicbir onlem almadan toplu gidin birde sosyal mesafe gozetmeden taziyede bulunun veya evlileri tebrikte bulunun hayir bunun neresinde iste o zaman virus pozitif birken sonrasinda 70 -90 bunun vebali kime virusu bulastiranami virusu yayanami kurala uymayik ahmakligiindan bile bile virusu alanami her ikisinede vebal var sen virus tedbirlerine bile bile uyma virusu yay esas vebal ona sonra sen bile bile kurala uyma ahmakligindan virusu kap vebalden sanada pay olacaktir herhalde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.