Greyder'den altın başarı

Greyder, dünyanın en büyük ve en prestijli tasarım yarışmalarında biri olarak kabul edilen, A’ Design Award & Competition’da Gold A’ Design ödülüne layık görüldü.

Greyder'den altın başarı
Greyder'den altın başarı
GİRİŞ 21.05.2020 15:28 GÜNCELLEME 21.05.2020 15:29

A’ Design ödülleri, dünyanın pek çok ülkesinden binlerce tasarımın katıldığı bir yarışma sonucunda sınırlı sayıda tasarıma veriliyor. 2010 yılından beri düzenlenen ve her yıl dünyadaki en iyi tasarımları ödüllendiren A’Design Award & Competition, en saygın uluslararası tasarım yarışmaları arasında yer alıyor. Yarışmaya katılan projeler akademisyenler, profesyoneller ve odak grup üyelerinden oluşan üç  farklı juri tarafından değerlendiriliyor.

 

Greyder, online kanala özel tasarlanan “Greyder V Design” ayakkabı Kutusu ile Gold ADesign Ödülü’ne layık görüldü. Bu tasarımın hayata geçmesi sürecinde markalama ve tasarım ajansı Tasarist ile çalışan Greyder ’in V Design Ayakkabı Kutusu, kendi alanında çığır açan işlevlere sahip. Standart ayakkabı kutuları ayakkabıları yatay depolayıp, taşıma sırasında bir poşete ihtiyaç duyarken, Tasarist’in Greyder için tasarladığı V Design ayakkabıları V şeklindeki açılıp kapanabilir çekmecelerde saklıyor. Bu şekli sayesinde dikey kullanılan V Design, üstündeki kulpları sayesin de poşete ihtiyaç duymadan taşınabiliyor. Bu tasarım, poşete ihtiyaç duymamasıyla ve kullanılan geri dönüşebilir malzemeler sayesinde aynı zamanda çevre dostu bir tasarım. 

Bu tasarıma imza atan markalama ve tasarım ajansı Tasarist, ortaya çıkardığı tasarımlarla yerli ve yabancı birçok ödülün sahibi oldu. Tasarist’in yaratıcı yönetmeni Musa Çelik, dünyanın en iyi 40 tasarımcısı arasında gösteriliyor.

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gazze'deki zulüm Batı'yı İslam'a yönlendirdi: Avrupa'da on binlerce kişi Müslüman oldu!
Uzman isim tarih vererek açıkladı! '7,5'lik deprem bekliyoruz'