Ordu

MHP'de görevden alınma

18:46 26 Nisan 2016
MHP'de görevden alınma

MHP Genel Merkezi tarafından görevden alınan Ünye ilçe teşkilatında başkanlığa Ali Ayyıldız getirildi.

Parti Genel Merkezi, Ünye ilçe Başkanı Faruk Korkmaz başkanlığındaki ilçe yönetim kurulunu feshetti.

Ardından ilçe Başkanlığı'na Ayhan Ayyıldız getirildi.

Ayyıldız, MHP Ordu İl Başkanı Köksal Sağlam ile birlikte parti binasında düzenlenen basın toplantısında, siyasi partilerde görev değişiklik atamalarının olağan bir durum olduğunu aktardı.

Partide görev değişikliği yaşandığını ifade eden Ayyıldız, "Genel merkezimizde bu göreve beni layık görmüştür. Bugüne kadar bu koltuklarda görev yapan tüm arkadaşlarıma davamıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Siyasi partilerde görev değişiklik atamaları olağan hallerdir. Ünye ilçe teşkilatında ilk defa yaşanan bir hadise değildir. Değerli ve kıymetli eski yönetici arkadaşlarımın sosyal medya üzerinden yıpratıcı yorumlar yapmamasını gönülden arzu ediyorum." diye konuştu.

Ayyıldız, birlik ve beraberlik zamanı olduğuna işaret ederek, şöyle devam etti:

"AK Parti için kendi iç sorunlarıyla meşgul edilmiş, hırpalanmış, tartışmaya açılmış ve özgül ağırlığını kullanamaz duruma getirilmiş MHP, en iyi seçenektir. Bizim yapmamız gereken birlik ve beraberliğimizi koruyarak el birliğiyle parti bayrağını en üst seviyeye çıkartmak olmalıdır. Yeni yönetimimizin memleketimle Türk milletine parti camiasına hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim."

Sağlam ise özellikle sosyal paylaşım sitelerinde MHP Ünye İlçe Teşkilatının kapatıldığı yönünde paylaşımların yapıldığına dikkati çekerek, teşkilatta kapatılma değil görev değişikliğinin olduğunu kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.