Ordu

Altınordu'da muhtarlar toplantısı

16:07 31 Ekim 2017
Altınordu'da muhtarlar toplantısı

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Tekintaş, kentteki bir restoranda düzenlenen toplantıda, muhtarlar ile mahallelerde yapılacak çalışmalarla ilgili istişarede bulundu.

"Ortak akıl, birlikte yönetim" anlayışı ile yaşanabilir bir Altınordu inşa etiklerini vurgulayan Tekintaş, "Allah'a şükürler olsun ki bu çalışmamızı bugüne kadar sürdürdük, bundan sonra da devam ettireceğiz. Sizlerle beraber bu memleketin güzelliklerine vesile olacak hizmetleri sunmaya devam edeceğiz." dedi.

Altınordu Belediyesi olarak 4 grup halinde gerçekleştirdikleri muhtarlar toplantısının sonuncusunu yaptıklarını anlatan Tekintaş, "Bu toplantımızın haricinde tüm mahalle muhtarlarımızın da katılacağı geniş kapsamlı bir toplantı ile 2017 yılının genel bir değerlendirmesini yapacağız. Hedefimiz, mahallelerimizde yaptıklarımızı ve 2018 yılında yapacaklarımızı, siz değerli muhtar arkadaşlarımız ile istişare etmek. Sizlerden alacağımız fikirler ile yolumuza daha emin adımlarla ilerlemek." şeklinde konuştu.

Tekintaş, ilçede değişim dönüşümün her mahallede devam ettiğine dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Muhtarlarımıza büyük önem vermekteyiz, onlar bizim gözümüz, kulağımız. Sorunları, istekleri en iyi bilen onlardır. Belediye olarak muhtarlarımıza elimizden gelen desteği sağlıyoruz. Her mahallemize öncelikli ihtiyaçlara göre hizmetlerimizi ayrım gözetmeksizin götürmeye gayret ediyoruz. Amacımız her mahallesi yanaşılabilir daha güzel Altınordu oluşturmak. Belediye olarak halkımızın huzurunu ve refah seviyesini yükseltmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Sizlerle sürekli iletişim halindeyiz. Zaten yapılması gerekenleri biliyoruz ve yapmaya devam ediyoruz."

Toplantı, karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.