Ordu

Ünye'de fırıncılara pazar tatili

19:46 01 Mayıs 2018 1 Yorum Var
Ünye'de fırıncılara pazar tatili

Ünye ilçesinde fırıncılara yönelik pazar tatili uygulamasının başlayacağı bildirildi.

Türkiye Ekmek Üreticileri Federasyonu Karadeniz Bölge Başkanı Murat Yüksel, federasyonun ilçe şubesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede 6 Mayıs tarihinden itibaren fırıncılara pazar tatili uygulamasının başlayacağını söyledi.

Pazar günkü ekmek ihtiyacının, cumartesi gününden fazla çıkarılarak karşılanacağını anlatan Yüksel, şu ifadeleri kullandı:

"Karar, Ünye Kaymakamlığı, Ünye Belediye Başkanlığı, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Ünye Gıda Maddeleri Satıcıları Esnaf Odası ve Türkiye Ekmek Üreticileri Federasyonu Karadeniz Bölge Başkanlığı tarafından birlikte yapılan istişare sonucunda alındı. Tatil, Ünye ilçesi sınırları içerisindeki tüm fırınları kapsıyor. Konuyla ilgili fırıncı esnafımıza tebligatlar yapıldı. Bu uygulama fırıncılardan gelen talep üzerine hayata geçirildi."

Yüksel, kararın ramazan ayında uygulanmayacağını, Ramazan Bayramından sonra yeniden yürürlüğe gireceğini de sözlerine ekledi.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Ibrahim dal 5 yıl önce Şikayet Et
    Cok guzel bir karar alinmistir takdire layiktir firinci kardeslerimiz emektar degilmidir tatik hakki yokmudur tatilsiz calisan turkiye genelinde hangi sektorumuz vardir bakiniz bizler firinci olmakla ailemizle cocuklarimizla bir gun geciremiyecekmiyiz bizler her ailenin sofrasina haftanin yedi gunu ekmek cikardik tatilsiz gece gunduz demeden simdi verilen bir gun tatilmi gozunuze batti yazik demekten baska birsey demiyorum biliyoruzki halkimizda bu karara olumlu bakicaktir ancak boyle habercilerimiz ortaligi karistirma pesinde bunlara musahaba gostermiyelim unye kaymakami ve belediye baskanina ve bu iste emegi olan herkeze tsk.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.