Ordu

Altınordu Belediyesi Yaz Futbol ve Kaleci Okulu açıldı

16:36 04 Temmuz 2018
Altınordu Belediyesi Yaz Futbol ve Kaleci Okulu açıldı

Altınordu Belediyesi Yaz Futbol ve Kaleci Okulu açıldı.

Altınordu Belediyesi, çocukların yaz tatilini iyi değerlendirmesi, futbola ilgisi olanların keşfedilmesi için geçmiş yıllarda uygulamaya koyduğu Yaz Futbol ve Kaleci Okulu çalışmalarına bu yıl da devam ediyor.

Yaklaşık 45 gün süren ve Karşıyaka’da bulunan Fatih Sultan Mehmet Tesisleri'nde gerçekleşen Yaz Futbol ve Kaleci Okulu'na çocukların ilgisi de oldukça yoğun oldu.

Çeşitli yaş gruplarında 350 çocuğun katıldığı Yaz Futbol ve Kaleci Okulu’nda başarılı olan birçok sporcuya ise lisans çıkarılacak.

Sporcuları ziyaret eden Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, çocukları sokaktaki olumsuz olaylardan uzaklaştırdıklarını ve hayallerini gerçekleştirmeleri adına mücadele verdiklerini belirtti.

Yaz Futbol ve Kaleci Okulu kapsamında çocukların ve ailelerin mutlu olduğunu dile getiren Tekintaş, "Çocuklarımızın ve gençlerimizin hayallerini gerçekleştirmeleri için mücadele ediyoruz. Kendini sporcu olmaya aday olarak gören 350 çocuğumuzun cıvıl cıvıl ortamda, antrenörler eşliğinde ve her türlü ihtiyaçlarının karşılandığı bir ortamda Yaz Futbol Okulu’nda buluşması Altınordu Belediyesi için çok özel bir proje. Bu projede en önemli husus, çocuklarımızı sokaktaki olumsuz olaylardan kurtarabilecek özel bir çalışmanın içerisindeyiz." dedi.

"Bu proje çok güzel bir şekilde devam ediyor" diyen Tekintaş, "Hem kaynaşmalar yaşanıyor hem arkadaşlık ilişkileri artıyor ve en önemlisi de kendini gelecekte futbolcu görmeyi arzu eden çocuklarımız içinde çok önemli bir gelişim yaşanmış oluyor. Biz bu Yaz Futbol Okulu’nun en iyi şekilde, kazasız atlatmayı diliyorum. Aileler mutlu, bizler mutluyuz, dolayısıyla buradan güzel bir netice alarak Yaz Futbol Okulumuz sona ermiş olacak." diye konuştu.

Altınordu Belediyesi Yaz Futbol ve Kaleci Okulu’na çocuklarını kayıt yaptıran aileler, evlatlarının antrenmanlarını yerinde takip ediyor.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.