Ordu

OTSO'dan enflasyonla mücadeleye destek

14:36 18 Ekim 2018
OTSO'dan enflasyonla mücadeleye destek

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin, "Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı" çerçevesinde başlatılan kampanyaya destek verdiklerini bildirdi.

Şahin, OTSO Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın liderliğinde başlatılan Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı'nı son derece önemli bulduklarını ve desteklediklerini söyledi.

Enflasyonla mücadelenin ne tek başına kamu, ne de tek başına özel sektörün yapabileceğini anlatan Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sorumluluk ve görev hepimizindir. Enflasyonla mücadele aynı zamanda işsizlikle, yüksek faizle ve artan girdi maliyetleriyle mücadeledir. Türk özel sektörü, devletimizle birlikte topyekun bir duruş sergileyerek, elini taşın altına koymaktadır. Bu çerçevede TOBB ve odalar, borsalar, her milli konuda olduğu gibi bu konuda da ülke çapında ortak bir dayanışma içindedir. 81 il ve 160 ilçede odalarımız ve borsalarımız enflasyonla mücadeleyi sahiplenmekte ve firmalarımızın en geniş şekilde katılımı için çalışma başlatmaktadır."

Reel sektörden finans sektörüne, kamudan vatandaşlara kadar tüm Türkiye olarak aynı hedefe kenetlenilmesi gerektiğini vurgulayan Şahin, "Hepimiz tek yürek ve tek ses olursak enflasyonla mücadelede de netice alacağımıza eminiz. Hem firmalarımızın hem de milletimizin, enflasyonla topyekun mücadeleye en geniş şekilde katılacaklarına inancımız tamdır." dedi.

Şahin, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası olarak basın mensupları kanalıyla tüm oda üyelerinin desteğini ve bu kampanyaya katılımlarını rica etiklerini ve beklediklerini aktararak, "İnanıyorum ki Ordu olarak gereken fedakarlığı gösterip, ülkemiz ve milletimiz için başlatılan bu iktisadi mücadelede en ön cephede yer alacağız. Kamu ve özel sektör arasındaki bu güçlü koordinasyon ve istişareyle içinden geçtiğimiz bu zorlu süreci de geride bırakacağız." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.