Beşşar Esad işbirliğine hazır

Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad'ın, ülkesinin istikrarına yönelik tüm çabalarla işbirliğine hazır olduğu bildirildi.

Beşşar Esad işbirliğine hazır
Beşşar Esad işbirliğine hazır
GİRİŞ 07.02.2012 21:43 GÜNCELLEME 07.02.2012 21:43

Haber ajansı Sana, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile görüşen Esad'ın, görüşmede, ''Suriye'deki istikrarı güçlendirmeye yönelik her türlü çabayla işbirliğine gitme konusundaki kararlılığını'' yinelediği ve ''Suriye'nin Arap Birliği planına uyduğunu'' söylediğini belirtti.

Esad, ''Suriye'nin, bazı Arap ülkelerinin koyduğu engellere rağmen, Arap gözlemcilerle tam olarak işbirliği yaptığını'' da öne sürdü.

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Beşşar Esad'ın, ''Suriye'deki şiddeti sona erdirme sözü verdiğini'' söylemişti.

Suriye'nin başkenti Şam'da Esad ile ''çok faydalı bir görüşme yaptığını'' da belirten Lavrov, Suriye'nin, Arap Birliği misyonunun genişlemesini istediğini de ifade etmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Adana'da 'platonik aşk' dehşeti! Sokak ortasında bıçakladı
10 yıl önce öldürülmüştü! Mezdeke Grubu üyesi Aynur Kanbur cinayetinde 3 gözaltı!