Osmaniye

Korkunç cinayet! Eşini pompalı ile öldürdü

10:40 02 Ekim 2020 5 Yorum Var
Korkunç cinayet! Eşini pompalı ile öldürdü

Osmaniye’de kocası tarafından pompalı tüfekle vurulan kadın olay yerinde hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, olay sabah saatlerinde Osmaniye merkez Karaçay Mahallesi’ndeki evde yaşandı. İşçi olarak çalışan Gökmen O. sabah saatlerinde mesaiden çıktıktan sonra önce Baş Mahallesi’ne gitti. Burada M.T. isimli adamı tüfekle vurarak yaralayan Gökmen O. ardından da Karaçay Mahallesi’ndeki evine geldi. Evde eşi Emel O. ile önce tartışan Gökmen O. ardından da pompalı tüfekle eşine ateş etti. Tüfek sesini duyanlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri yerde kanlar içinde kalan Emel O.’yu buldu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri yaptığı kontrolde Emel O.’nun hayatını kaybettiğini belirledi.

Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemede Emel O.’nun cansız bedeni Osmaniye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayın ardından bir kişiyi pompalı tüfekle vurarak yaralayıp eşini de aynı tüfekle öldüren Gökmen O. suç aleti tüfekle birlikte yakalanarak gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • Denız 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir kadın olarak emınimki bız kadınlar kocamlarımızın yaptıkları hataları yuzlerıne soyledigimiz zaman kaldıramadıkları ıçin sinirlenıyorlar ya dövuluyoruz ya öldürülüyoruz. Sonrada namus yuzunden öldürdüm diyor fazla ceza almıyor cıkıyor.
    Cevapla
  • paşa44 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne olursa olsun evinin içini yaşantını, giydiğini , yediğini ,içtiğini ,aile fertlerini birilerinin ne bilmesi nede görmesi gerekiyor bunlara önem gösterirsek huzurumuz yerinde olur..
    Cevapla
  • Abdülhamid Han 3 yıl önce Şikayet Et
    Bireysel Silahlanma durdurulsun , eline silah alan adam öldürüyor
    Cevapla
  • Hamit 3 yıl önce Şikayet Et
    isin ic yüzünü kimse bilemez Allah rahmet etsin.. .
    Cevapla
  • Hamit 3 yıl önce Şikayet Et
    bozgunculuk fitne atesi kütür kütür yaniyor sosyal medya tv dizlere el atilmazsa toplum kül olacak arkasinda iblisi cetenin ifsat plani var
    Cevapla
  • ALPASLAN 3 yıl önce Şikayet Et
    En doğru tespit.
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.