Yerli otomobil TOGG fabrikasında heyecanlandıran paylaşım

Türkiye'nin heyecanla beklediği, yerli ve milli otomobil TOGG'dan heyecanlandıran bir paylaşım geldi. Türkiye'nin Otomobili TOGG'un resmi Twitter hesabından yapılan duyuruda ''Gemlik Tesisimizin boyahane, enerji ve gövde binalarının alt yapı çalışmaları tamamlandı. Boyahane binası temelinin demir montajı başladı.'' ifadesine yer verildi.

GİRİŞ 18.02.2021 11:15 GÜNCELLEME 18.02.2021 12:28
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Yerli otomobilin üretim tesisinde çalışmalar son sürat devam ediyor. TOGG’dan yapılan paylaşımda son duruma ilişkin bilgiler verildi.

Türkiye’nin otomobilinin üretileceği tesiste çalışmalar hız kesmeden sürüyor. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu’nun (TOGG) yaptığı paylaşımda Gemlik’te yapımına devam edilen tesiste zemin güçlendirme çalışmalarında son aşamaya gelindiği aktarıldı. Ayrıca boyahane binası temelinin demir montajına başlandığı bildirildi.

Söz konusu videolu paylaşım ''Gemlik Tesisimizin boyahane, enerji ve gövde binalarının alt yapı çalışmaları tamamlandı. Boyahane binası temelinin demir montajı başladı'' notuyla paylaşım yapıldı. 

TOGG'dan verilen bilgide, 1500 kişilik saha çalışma ortamı hazırlıklarının devam ettiği ve fabrikadaki boyahane binasının temelinin demir montajına başlandığı kaydedildi.

Yapılan açıklamada, zemin güçlendirme çalışmalarında son aşamaya gelindiği, toplamda 22 bin 656 adet konteyneri doldurmaya yetecek kadar 725 bin metreküp kazı yapıldığı, 130 olimpik havuzu dolduracak kadar dolgu yapıldığı 698 km'lik zemin güçlendirme kolonunun üretildiği bildirildi.

TOGG geçtiğimiz günlerde Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) ile bir protokol imzalamıştı.

Yapılan anlaşma ile, MGM tarafından sağlanacak gözlem, hava tahmini, kara yolları tahmin sistemi ve MeteoUyarı gibi ürünlerin TOGG'un üreteceği otomobillere entegrasyonunun sağlanacağı bildirilmişti.

 

KAYNAK: HABER7, İHA
YORUMLAR 38
  • egeli 3 yıl önce Şikayet Et
    YANLISLARI ELESTIRMEK KADAR DOGRU GUZEL MILLI VE VATAN ICIN DEGERLI OLAN HERSEYI DESTEKLEMEK VATANDASLIK GOREVIDIR..INSAALLAH ILK ALANLARDAN OLACAGım...
    Cevapla
  • Akıncı 3 yıl önce Şikayet Et
    Olumsuz yorum yapan arkadaşlar sizin ülkenize ve yetişmiş nitelikli insanlarımıza güvenmeniz için daha neler olması gerekiyor acaba. Alayınıza inat bu iş hayırlısıyla bitecek ilk almaya koşanlara sizler olacaksınız.
    Cevapla
  • Ali Kılıç 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah. Mâşaallah
    Cevapla
  • Olummu 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP kafalılar olması diye işi olmadık yönünden bakıyorlar olumlu bakımda olumlu olsun
    Cevapla
  • Kenan kılıç 3 yıl önce Şikayet Et
    Tesla arabası için yaklaşık olarak 2milyon TL civarı bir paraya satın alabiliyorsunuz lakin bu kadar para verip aküsüne de kiralamak zorunda kalıyorsunuz bilmiyordunuz değil mi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle