Elon Musk açıkladı! Tesla, Bitcoin ile satılacak

Elon Musk'ın kurucusu olduğu elektrikli otomobil üreticisi Tesla, Ocak'ta 1,5 milyar dolarlık Bitcoin aldığını açıklamış yakında kripto parayla ödemeyi kabul edeceğini açıklamıştı. Musk, bugün kripto parayla ödemelerin başladığını açıkladı.

Elon Musk açıkladı!  Tesla, Bitcoin ile satılacak
Elon Musk açıkladı! Tesla, Bitcoin ile satılacak
GİRİŞ 24.03.2021 11:14 GÜNCELLEME 24.03.2021 12:40
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Ocak ayında Elon Musk, 1,5 milyar dolarlık Bitcoin aldığını duyurmuştu. Ardından Musk, kurucusu olduğu elektrikli otomobil üreticisi Tesla'da artık ödemelerin kripto paralarla yapılacağını da eklemişti. 

KRİPTO PARA İLE TESLA SATIŞI

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, “Artık Bitcoin ile Tesla alabilirsiniz. Tesla ödemelerinde kullanılan Bitcoin başka bir para birimine dönüştürülmeyecek, Bitcoin olarak kullanılacak” dedi.

Bitcoin işlemlerinin yürütülmesi için kendi açık kodlu yazılımlarını kullanacaklarını ifade eden Musk, yıl sonundan itibaren ABD dışı ülkelerde de Bitcoin ile işlem yapılacağını söyledi.

Şoke eden Tesla kararı! Ordu yasakladı

Mercedes, Toyota, Volkswagen ve Tesla... İşte yeni lider

Elon Musk'ın Bitcoin hamlesi, Tesla'ya 1 milyar kazandırdı

Elon Musk'ın açıklamasının ardından Bitcoin'de hareketlilik yeniden başladı. Son bir saatte Bitcoin yüzde 2,8'lik bir artışla 55 bin 261,90 dolar seviyesinde seyrediyor. 

YORUMLAR 12
  • Neyse o 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam kim ya arada bir çıkıp ortalıkta dolaşıp duruyor
    Cevapla
  • Dadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu şarlatan bütün dünyayı dolandıracak tıpkı tosuncuk gibi
    Cevapla
  • Borazan 3 yıl önce Şikayet Et
    İstersen yedi cesedini de bitcoin ile sat bize ne
    Cevapla
  • Nedim 3 yıl önce Şikayet Et
    Yav böyle şaçmalık mı olur.iyi bizlerde birer para birimi çıkarak.bu insanlar neyin kafasını yaşıyorlar anlamadım.harçıyacak para çok bir bu eksikti.böyle insanlara prim vermeyin onlar ceblerini düşünüyorlar,hele 1.5 milyar doları varmı ala bunun cebinde 100 dolar yok.kağıtlar üzerinde yaşıyor adam,mantık yav
    Cevapla
  • aysg 3 yıl önce Şikayet Et
    bir bakmışsın güneş fırtınası olmuş ve dünyadaki tüm elektronik cihazlar yanmış bitcoinler bum olmuş... elle tutamadığın hiçbir para gerçek değildir...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle