Elon Musk'tan sürpriz Bitcoin kararı!

Elon Musk, daha önce Bitcoin'le araç almayı askıya aldığını duyurmuştu. Sürpriz bir açıklama yapan Musk, Bitcoin'i kabul etmeye "büyük olasılıkla" tekrar başlayacağını duyurdu.

Elon Musk'tan sürpriz Bitcoin kararı!
Elon Musk'tan sürpriz Bitcoin kararı!
GİRİŞ 21.07.2021 23:05 GÜNCELLEME 21.07.2021 23:07
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın Üst Yöneticisi Elon Musk, şirketin Bitcoin'i ödeme türü olarak kabul etmeye "büyük olasılıkla" yeniden başlayacağını belirtti.

Musk, katıldığı bir konferansta, Tesla ve SpaceX'in Bitcoin yatırımının yanı sıra kendisinin de kişisel olarak Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin yatırımları olduğunu aktardı.

Bitcoin madenciliğinde yenilenebilir enerji kaynaklarına daha fazla geçiş olduğunu belirterek, özellikle Çin'de kullanılmakta olan bir grup kömür santralinin kapatıldığını anlattı.

Elon Musk, Bitcoin

'BÜYÜK OLASILIKLA BİTCOİN KABUL ETMEYE DEVAM EDECEK...'

Musk, "Yenilenebilir enerji kullanım yüzdesinin büyük olasılıkla yüzde 50 veya üzerinde olduğunu ve bu oranı artırmaya yönelik bir eğilim olduğunu doğrulamak için biraz daha özen göstermek istiyorum. Eğer öyleyse, Tesla büyük olasılıkla Bitcoin kabul etmeye devam edecek." değerlendirmesinde bulundu.

Elon Musk, mayıs ayında Twitter'dan yaptığı bir paylaşımda, çevresel endişeleri gerekçe göstererek Tesla'nın araç satışlarında Bitcoin kullanmayı askıya aldığını duyurmuştu.

YORUMLAR 31
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Elon musk ile bitcoin yöneticilerin arasında danışıklı dövüş olabilir çünkü bitcoinin yükselmesi daha çok insanların enerjiye yöneliyeceği için enerji maliyetlerini artırır buda enerjinin yaygınlaşmasını altyapının kurulmasını sağlar çünkü musk daha çok temiz enerjiye ihtiyacımız var diye açıklama yapmıştı buda teslanın daha çok talep almasını sağlar.Bu adam kara kaşına gözüne bitcoin alın demiyor.Diğer ihtimal muskun bitcoinde büyük hissesi var.1.si daha kuvvetli muhatemel.
    Cevapla
  • harbi adam 2 yıl önce Şikayet Et
    Bıtcoın ucuz diyen arkadaşlar acıl ettim almaya davet ediyorum ucuz dedikleri 6 bınden den 64 bın dolar görmus bır varlık düzeltme bitmedi daha bos yazı yazmayalım
    Cevapla
  • orhan0708 2 yıl önce Şikayet Et
    evet... bitcoin yeteri kadar değer kaybetti ve bu düşük değerden toplayanlar topladı. şimdi yeniden parlatılıp değerinin zirve yaptırılması gerekiyor...
    Cevapla
  • Şakir Yayla 2 yıl önce Şikayet Et
    bitcoin le ödeme kabul etmiyorum de.bitcoin cakılsın.sonra ucuz ucuz topla.sonra bitcoin ile ödeme kabul edeceğim de.bitcoin fırladım.sende servetine servet kat.Bu operasyona KERİZ SİLKEME denir. olmayan paraya para mı yatırılır.
    Cevapla
  • Hyr 2 yıl önce Şikayet Et
    bu adam yaptığı açıklamalarla kurla oynuyor. kar ediyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle