CES 2022 fuarına katılacak olan yerli otomobil TOGG, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Paylaşılan kısa video sonrasında, görüntülerdeki tasarımın sedan modele ait olduğu ve sürpriz bir tanıtım gelebileceği konuşulmaya başlandı.

Yerli otomobil TOGG, ABD’nin Las Vegas eyaletinde gerçekleşecek tüketici elektroniği fuarı Consumer Electronics Show’da (CES) sahneye çıkacak. 

Fuar öncesi TOGG'un resmi Twitter hesabından yapılan bir paylaşım yapıldı ve "Teknoloji dünyasının önemli buluşma noktası CES 2022 – Tüketici Elektroniği Fuarı’na hazırız" denildi.

YENİ MODEL Mİ GELİYOR?

Videoda dikkat çeken önemli değişiklik ise daha önce gösterilen modellerden farklı bir tasarım olmasıydı. Görüntülerde yer verilen aydınlatmalı TOGG logusu ve geniş bir LED aydınlatmaya sahip aracın TOGG'un sedan modeli olduğu düşünülüyor. Bu da 'CES 2022'de sürpriz bir yeni model tanıtımı mı gelecek' sorusunu akıllara getirdi. Tabi bu detaylar tasarımda yapılan değişiklerin sonucu da olabilir.

''2022 SONUNDA ÜRETİM BANDINDAN İNDİRİLECEK''

Geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu CEO’su Gürcan Karakaş, “İlk elektrikli SUV aracımız 2022 sonunda üretim bandından indirilecek. 2023’ün ilk çeyreğinde akıllı cihazlarımızın lansmanına ve satışına başlarız” diye konuşmuştu.

Yerli otomobille küresel boyutta bir rekabete hazırlanıldığını belirten Mehmet Gürcan Karakaş, “Biz yarının teknolojisinden başlayarak aracımızı geliştirdik. Hibrit teknolojilerde eğer ülkemizde yoksa biz bunların hepsiyle ilgili teker teker, dünyanın en iyileri kimse onlarla beraber, teknolojiyi hem anlayacak şekilde hem de bizim isteklerimiz doğrultusunda geliştiriyoruz. İsteklerimizi biz belirliyoruz. Biz aracımızın üretiminden itibaren modülünü kendimiz yapıyoruz.

Modülle beraber paket oluşturmasını, ihtiyaç duyulan yazılımları artı araca entegrasyonu bizim tarafımızdan yapılıyor. Sadece paket üretiyor olmak açıkçası 500-600 kilogram ağırlığındaki bir ürünün sadece lojistik olarak bir yerlerden nakliyesini engellemek üzere yapılmış bir olaydır. Ama teknolojinin olduğu hücresine kadar girebiliyorsak, yazılımlarını biz yapabiliyorsak o zaman bu işin teknolojisi de bizdedir demektir. Biz hala yeni nesil teknolojide ısrar ediyoruz. Küresel boyutta rekabete hazırlandığımızın altını çiziyoruz. Bunu ortaya çıkartırken de fikri mülkiyeti ve markası bize ait bir şirketten bahsediyoruz.” ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar 70 Yorum Var
  • Bahattin Emecen 06.01.2022 20:20
    ALLAH razı olsun elinize yüreğinize sağlık kardeşlerim şundan eminimki istemezükçülerin planı hazır arabalarımız satışa sunulduğunda ilk önce onlar alacak fakat kötü reklam ve hainliklerini kusacaklar devrim arabalarının akıbetini yaşatmak için savaşacaklar uyanık olup bu itlerin çabalarına engel olmak şimdiden tedbir almak gerekir .
  • Abdullah HÂN Birkul 05.01.2022 20:17
    TOGG mu güzeldi? Yoksa Togg mu ? Bence TOGG
  • Ahmet 05.01.2022 14:49
    İnşallah Türkiyemiz için hayırlı uğurlu olur
  • Ahmet 05.01.2022 14:48
    Allahım güçünüz almasın çok güzel olsun yapanların ellerine kollarına sağlık Allah razı olsun
  • Misak-ı Milli 05.01.2022 14:45
    TOGG büyük harfle daha iyiydi bir de amblem olmadı olmadı ya değiştirin ya geliştirin satışa başlamadan!
Daha fazla yorum görüntüle