TOGG için geri sayım... Rıfat Hisarcıklıoğlu: Mart ayında Tekirdağ yollarında

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Türkiye’nin yerli otomobili TOGG hakkında yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin yollarında Tekirdağ’da da inşallah Mart ayında TOGG’umuzu hep beraber göreceğiz” dedi.

TOGG için geri sayım... Rıfat Hisarcıklıoğlu: Mart ayında Tekirdağ yollarında
TOGG için geri sayım... Rıfat Hisarcıklıoğlu: Mart ayında Tekirdağ yollarında
GİRİŞ 11.08.2022 23:04 GÜNCELLEME 11.08.2022 23:04

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Tekirdağ’a gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Tekirdağ’ın parlayan yıldızları vergi ödül törenine katıldı.

Hisarcıklıoğlu, burada TOGG hakkında yaptığı açıklamasında, “Değerli dostlarım buradan da bir müjde vereyim. Geçen hafta Sayın Cumhurbaşkanımızın Gebze’ye gelmesi ile beraber son aşamaya geldik. 120 yıllık insanlarımızın hayali, 60 yıl önce rüyamız yarıda kalmıştı. Türkiye’nin otomobili inşallah Allah nasip ederse bütün IP hakları bize ait olmak üzere ilk çıkışta yüzde 51 yerli malı olmak üzere Allah nasip ederse fabrikasını 29 Ekim’de Gemlik’te açacağız. Türkiye’nin yollarında, Tekirdağ’ın yollarında inşallah Mart ayında TOGG’umuzu hep beraber göreceğiz değerli kardeşlerim” dedi.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.