Moody's'den Renault açıklaması!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Fransız otomobil üreticisi Renault'nun kredi notunun görünümünü negatiften durağana çevirdi.

Moody's'den Renault açıklaması!
Moody's'den Renault açıklaması!
GİRİŞ 18.11.2022 11:48 GÜNCELLEME 18.11.2022 11:50
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Fransız otomobil üreticisi Renault'nun kredi notunun görünümünü güncelledi.

Buna göre, Fransız üreticinin stratejik planından elde edilen artan kârlılık beklentilerini yansıtmak için kredi notunun görünümü negatiften durağana çevrildi.

Moody's Başkan Yardımcısı Kıdemli Kredi Yetkilisi Matthias Heck, "Görünümün durağan olarak değiştirilmesi, Renault'nun 2022'nin ilk yarısında artan kârlılığını ve stratejik planI 'Renaulution'ın uygulanmasından kaynaklanan daha fazla iyileştirme beklentisini yansıtıyor" dedi.

Moody's'den yapılan açıklamada, "Giderek zorlaşan makroekonomik ortama ve yeni stratejik planla bağlantılı uygulama risklerine rağmen, Renault'nun kredi ölçümleri 2023'te mevcut derecelendirme kategorisi için gereken rahat seviyelere yükselecek" görüşü de paylaşılarak, Ba2 olan kurumsal aile notunu (CFR) da onayladı.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Bidon AŞ Limited's 1 yıl önce Şikayet Et
    Fransa'nın sahibi Rothschild's, Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşların Patronudur Rothschild's, yani normal :)) Amschel Rothschild sahip olduğu 5 çoçuğa farklı ülkelerde banka açmasını ve *Yönetmesini istemiştir (Almanya, ingiltere, fransa, italya, honk-gonk)... Enayilere bayılıyor
    Cevapla
  • Fatihölmez 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulan kendiniz çalıp, kendiniz oynuyorsunuz. Kriter ve kıstaslarınız neler ve değerlendirme yetkisini kimden aldığınız (!) malum. Eeeee şimdi Fransa'da ciddi sıkıntılar başladı bir şekilde abileri ellerinden tutmalı. Hal böyle iken notun daha da aşağıya çakılması lazım. Bizimkini de aşağıya çekerler. Gerçi çok da önemli değil.
    Cevapla