Kılıçdaroğlu'nun HDP'ye desteği seçmenini şaşırttı

7 Haziran seçimlerinde hayal kırıklığına uğrayan Kılıçdaroğlu, tüm umutlarını HDP’ye bağladı.

Kılıçdaroğlu'nun HDP'ye desteği seçmenini şaşırttı
Kılıçdaroğlu'nun HDP'ye desteği seçmenini şaşırttı
GİRİŞ 27.09.2015 14:11 GÜNCELLEME 27.09.2015 14:12
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Partisine oy istemek yerine HDP’ye oy toplamaya çalışan Kılıçdaroğlu, PKK’nın siyasi uzantısı HDP’nin baraj altında kalmaması için HDP’ye oy isteyen Kılıçdaroğlu, seçmenini şaşkına uğrattı.

PKK'nın yaptığı saldırıları HDP'li vekiller desteklediği ve öldürülen PKK'lıların cenazelerini omuzlarında taşıdıkları halde bazı kesimler HDP ile PKK arasında bir çatışma olduğunu söyleyerek "PKK'nın HDP'yi baraj altında bırakmaya çalıştığını" iddia ediyorlar. Bu iddiayı dillendirenlerden biri de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu…

KILIÇDAROĞLU HDP'YE OY İSTEDİ, CHP SEÇMENİ ŞAŞKINA UĞRADI!

Kemal Kılıçdaroğlu, dün Hollanda'da BBC Türkçe'ye yaptığı açıklamada; "Bence bugün PKK'nın yaptığı terör eylemleri tamamen HDP'yi zor durumda bırakıyor. Ben şahsen HDP'nin baraj altında kalması gibi bir amacı taşıdığını düşünüyorum." dedi. Kılıçdaroğlu'nun açık açık HDP'ye oy istemesi CHP seçmenini şaşkına uğrattı.

HDP'YE OY VEREN MURAT ÖZÇELİK LİSTE DIŞINDA KALMIŞTI

Bilindiği gibi CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Özçelik "HDP'ye oy verdim" demiş ve 1 Kasım seçimlerinde aday listeleri dışında kalmıştı. CHP yönetiminin HDP'ye oy isteyen, Kılıçdaroğlu'na nasıl tepki vereceğin merakla bekleniyor.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 13
  • deniz 8 yıl önce Şikayet Et
    Şaşıracak bir durum yok şöyle dersek daha iyi anlaşılır eğer hdp üst yönetimi parti kurmasaydı seçimlerde olacağı adres chp den başkası olmazdı yani birbirinden farkı yok
    Cevapla
  • Aşçı 8 yıl önce Şikayet Et
    Verdiğiniz oylar size cehennemde ateş olup vücudumuza yapışacak CHP HADEP ve pekaka
    Cevapla
  • sss 8 yıl önce Şikayet Et
    PKK'ya canlı kalkan olan HDP'lilere, askere şehit deyemeyenler oy atar artık. Eşkıya ortaklığında bir numara olanları görüyoruz. Kap içindekini sızdırır. Zorda kalınca süslü lafların simleri döküldü geriye net gerçekler ortaya döküldü.
    Cevapla
  • Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Milletini seven chpliler görsün bu kılıçtar oğlu askerimizi polisimizi şehit eden pkk ve onun siyasi uzantısını destekliyor.
    Cevapla
  • Yasin 8 yıl önce Şikayet Et
    Ey chp li kardeşlerim.kilcdaroğlu ve ekibi.hdp den farki yok.uyanin artik.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'ye en fazla yatırım yapan yabancılar belli oldu
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...