Arınç’ın ‘kandil’ mesajı da fişlenmiş

Gölcük Donanma Komutanlığı’ndaki aramada bulunan belgeler arasında, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın ‘kandil mesajı’nın bile fişlendiğine yönelik belgeler bulunduğu ortaya çıktı.

Arınç’ın ‘kandil’ mesajı da fişlenmiş
Arınç’ın ‘kandil’ mesajı da fişlenmiş
GİRİŞ 03.06.2011 06:05 GÜNCELLEME 03.06.2011 06:05
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kemal Gümüş'ün haberi

Askeri Casusluk çetesi soruşturması kapsamında Gölcük Donanma Komutanlığı’ndaki aramada bulunan belgeler arasında, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın ‘kandil mesajı’nın bile fişlendiğine yönelik belgeler bulunduğu ortaya çıktı.

EmekliTümgeneral Bertan Nogaylaroğlu imzasıyla hazırlandığı idida edilen “İrticai Faaliyetler ŞUBAT2005-3” isimli word belgesinde, AK Partili milletvekili ve belediye başkanlarının takip altında tutularak görüntülenmeleri, sonra da bunların bağlantıda olunan medyada iktidar aleyhine haber yaptırılması isteniyor.

Mesajlar laikliğe aykırı!

5 Nolu DVD içinde bu takipler sonrasında oluşturulan onlarca fişleme dosyası bulundu. 1. klasörde yer alan onlarca fişlemeden en ilgincini ise 63. sayfasındaki Bülent Arınç fişlemesi oluşturuyor. Arınç’ın Meclis Başkanlığı döneminde yayınladığı mesajları mercek altına alan cunta, özellikle kandil mesajlarının laikliğe aykırı olduğu vurgusu yapıyor. Kadir Gecesi yayınladığı mesajın aynen yer aldığı fişlemede “TBMM Başkanı Bülent Arınç’ın, dini günlerde mesaj yayınlamasının laiklik ilkesine aykırı olduğu değerlendirilmektedir” ifadeleri yer alıyor.

Star

YORUMLAR 6
  • mahsum bey 12 yıl önce Şikayet Et
    AYNEN KATILIYORUM. Editörün Notu: Lütfen yorumunuzun tamamını büyük harflerle yazmayınız. Teşekkürler..
    Cevapla
  • Ahmet Özbir 12 yıl önce Şikayet Et
    AAA YETER ARTIK! MAOCU KOMÜNİST SUBAYLARI BELİRLEYİN VE ŞUTLAYIN!... Cumhurun bu sözüne herkes pürdikkat kesilmeli, daha fazla şalterimizin attırılmasına sebebiyet verilmemelidir. TSK'da ne kadar MAOCU, KOMÜNİST DİKTATÖRLÜK YANLISI SUBAY VARSA TESPİT EDİLİP ŞUTLANMALIDIR! Demokrasi için ne gerekiyorsa hemen yapılmalı, bir dakika gecikilmemelidir. ORDUEVLERİ KAPATILMALIDIR, ORADA MUHABBETLERİNDE ANINDA DEVLET KURUYORLAR, DEVLET YIKIYORLAR, KENDİLERİNDEN BAŞKASINA GÜVENMİYORLAR! Yeter artık DEMOKRATİK NİZAM HERŞEYİN ÜSTÜNDE OLACAK!..
    Cevapla
  • ragindaco 12 yıl önce Şikayet Et
    bunlar hangi dinden acaba. Müslümanın dini günlerinde yayımlanan mesajlardan rahatsız olanların dinini çok merak ediyorum.Bunlar hangi dinden acaba?
    Cevapla
  • 1299 12 yıl önce Şikayet Et
    kandil mesajından rahatsız olan zihniyet!. şu rezalete bakın! asker işini gücünü bırakmış, nelerle uğraşmış. herhalde pkk bitmez! herhalde heron ihaneti açıklanamaz. herhalde karakol baskınlarındaki zafiyetler yüzünden canlarımız şehit düşer. şuna bakın ya? laikliğe aykırıymış, bağlantılı medyada haber yaptırılmalıymış... sizin laikliğiniz batsın!
    Cevapla
  • NİYAZİ KARACA 12 yıl önce Şikayet Et
    BÖYLE BİR FİŞLEMEYE YUF DİYORUM. Bu haberin içeriğine yorum yapmaya terbiyem müsaade etmiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Avrupa'da kim ne kadar kazandı? İşte rakamlar
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!