Kılıçdaroğlu sanayicilerle biraraya geldi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sincan Malıköy'de bulunan Anadolu Organize Sanayi Bölgesinde (AOSB) yönetici ve sanayicilerle biraraya geldi.
GİRİŞ 09.02.2012 12:54
GÜNCELLEME 09.02.2012 12:54
Kılıçdaroğlu, sabah saatlerinde geldiği AOSB'de Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kutsi Tuncay ve sanayicilerle basına kapalı olarak bir süre görüştü.
Görüşmenin ardından, AOSB'den ayrılırken sanayicilerle hatıra fotoğrafı çektiren Kılıçdaroğlu'na Tuncay tarafından Malıköy ve çevresinden Çanakkale Savaşı'na katılarak şehit düşen bin 800 kişi anısına dikilen badem ağaçlarının meyvelerinden hediye edildi.
Tuncay, badem ağaçlarının ürünlerinden elde edilecek gelirlerin gençlerin mesleki eğitiminde kullanılacağını söyledi.
Kılıçdaroğlu da ağaçların şehitler anısına dikildiğini vurgulayarak, milli duyarlılığı dolayısıyla Tuncay'ı kutladı.
Kılıçdaroğlu, daha sonra AOSB'den ayrıldı.
KAYNAK: AA