Bursa'da 200 polislik operasyon

Bursa'nın kent merkezi ve ilçelerinde huzur operasyonu yapıldı.

Bursa'da 200 polislik operasyon
Bursa'da 200 polislik operasyon
GİRİŞ 09.01.2016 03:59 GÜNCELLEME 09.01.2016 03:59

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, merkez Yıldırım ilçesindeki Yavuzselim, Meydancık, Ulus, Anadolu, Beyazıt ve Arabayatağı mahallelerinde önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. 

Yaklaşık 200 polisin katıldığı operasyonlarda, 10 iş yeri mühürlendi, 6 iş yerine para cezası uygulandı. 800 kişinin Genel Bilgi Tarama (GBT) kontrolleri yapılırken, haklarında yakalama kararı bulunan 3 kişi gözaltına alındı. Birçok eğlence mekanında gerçekleştirilen kontrollerde de saat yasağına uymayan ve kapalı alanda sigara içilmesine izin veren iş yerlerine cezai işlem yapıldı. 

İZNİK'TE UYUŞTURUCU OPERASYONU

İznik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satıldığı iddia edilen bir eve baskın düzenledi.

Ekipler, Ferhat D'ye ait Selçuk Mahallesi Barış Sokak'ta bulunan evi, uyuşturucu satıldığı ihbarları üzerine takibe aldı. Söz konusu eve baskın düzenleyen ekipler, satışa hazır bir miktar esrar maddesi ele geçirdi. Gözaltına alınan Ferhat D'nin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

GEMLİK'TE ASAYİŞ UYGULAMALARI

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, eş zamanlı olarak farklı adreslere yaptığı baskınlarda, çok sayıda uyuşturucu madde ile silah ele geçirildi. Kumla ile Cumhuriyet Mahallesi'ndeki operasyonlarda, 4 tüfek, 1 tabanca, çok sayıda fişek ve mermi ile satışa hazır çeşitli uyuşturucu maddeleri ele geçirildi. Baskınlarda gözaltına alınan 6 şüpheli, emniyetteki sorguların ardından adliyeye sevk edildi.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, halkın huzurunu sağlamak amacıyla bu tür uygulamaların devam edeceğini bildirdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti