Arnavutköy Devlet Hastanesine gelen bir grup, durumu acil olmadığı halde hastalanan yakınlarına öncelik sağlanmadığını iddia ederek hastane görevlilerine baltayla saldırdı. İki güvenlik görevlisinin yaralandığı baltalı saldırı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olay, Arnavuktöy Devlet Hastanesi’nin acil servisinde yaşandı. Hastaneye gelen bir grup, durumu acil olmadığı halde rahatsızlanan yakınlarına öncelik sağlanmasını istedi. Fakat görevliler daha acil hastalar olduğunu söyleyince grup ile hastane çalışanları arasında tartışma çıktı. Tartışma sonrası şahıslar hastaneden ayrıldı. Bir süre sonra aynı şahıslar ellerinde, balta bıçak ve sopalarla hastaneye geldi. Görevlileri baltalarla saldıran şahıslar, ortalığı savaş alanına çevirdi. Görevliler canlarını zor kurtarırken,iki güvenlik görevlisini de yaraladı. Tüm bu yaşananlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde şahıslar ilk önce görevlilerle tartışıyor. Daha sonra şahıslar baltayla hastaneye geliyor. Görevlilere baltayı savuran saldırganlara güvenlik görevlileri müdahale ediyor. Ancak onlar da şahıslarla baş edemeyince kaçmaya başlıyor. Saldırgan güvenlik görevlisini baltayla kovalıyor ardından baltayı kapıya saplıyor. Daha sonra şehir magandaları hastaneden ayrılıyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar 30 Yorum Var
  • mehmet KASTAMONU 17.05.2017 18:36
    İBRETLİK CEZA VERİLSİN ne ya bu ? yani beş parmağın beşide birmi ? yazık milletin kölesimi ? orada çalışanlar ? onlarda insan ZULUM ETMEYE HAKKI YOK KİMSENİN ?
  • vatandaş 17.05.2017 12:28
    Bu olay adam öldürmeye teşebbüsten başka bir şey değil. kapıya saplanan o balta darbesi Allah Korusun görevlinin kafasına savrulmuştu. Eğitim kutsaldır okullar kutsaldır, kim olursa olsun insanların canlarını emanet ettiği hastaneler ve orada çalışanlar da kutsaldır ve azami saygıyı hakkediyorlar. bu magandalar bu vahşi saldırıyı masum hasta ve yakınlarına, hastane çalışanlarına yaptılar.. İnsan hayatına saygı duymayan böyle insan görünümlü yaratıkların mutlaka en ağır cezalar ile cezalandırılmaları ve diğer yaratıkların da böyle birşeye kalkışmaları engellenmelidir. Adam öldürmmeye teşebbüs öldürmek gibidir.
  • Vatandaş 17.05.2017 12:13
    Bu ne o kadar insan orda birisi müdahale etmiyor yada edemiyor,herhalde vursalar bu defa baltayla gelenler mazlum olacak,İdam nerde kaldı
  • alp 16.05.2017 23:56
    bu yasalarla daha çok sürünürüz bu ne ya her gün cinayet yaralama kanundan korkan yok böyle yapanların yanına kar kalıyor yazik
  • DENİZ 16.05.2017 23:20
    Maltepe Süreyyapaşa Hastanesinde çalışanların hiç güvenliği yok. Uyarı yazısı bile yok.
Daha fazla yorum görüntüle