Sosyal medyada çağrı yapılmıştı, gerçek ortaya çıktı

Kahramanmaraş'ta ailesinin yardım çağrısında bulunduğu Hasan Demir için Sağlık Bakanlığının öncesinde harekete geçtiği öğrenildi. Kronik eklem hastası olan Demir'in Necip Fazıl Şehir Hastanesine nakledildiği ve durumunun iyi olduğu belirtildi.

GİRİŞ 28.04.2020 16:39 GÜNCELLEME 28.04.2020 16:39
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş'ın Andıran ilçesinde yaşayan kronik eklem hastası Hasan Demir'in ailesinin yardım çağrısı sosyal medyada paylaşılmıştı. 

 

Spandilo Artropati ve Skleroderma tanılarıyla yaklaşık 9 aydır Adana Balcalı Tıp Fakültesinde tedavisi devam eden Hasan Demir'in, 15 gün önce taburcu edildiği ve evinde ilaç tedavisine devam ettiği öğrenildi. 

NECİP FAZIL ŞEHİR HASTANESİNE NAKLEDİLDİ

Edinilen bilgiye göre, 27 Nisan Pazartesi gecesi saat 01.00'de Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri Hasan Demir'in evine gitti. Burada yapılan ilk değerlendirmelerinde hastanın genel durumunun iyi olduğu ve hastalığa bağlı ağrılarının olduğu görüldü. Hastanın durumunun iyi olduğunu ve hastaneye gitmek istemediğini söylemesine rağmen 112 ekipleri hastayı önce Andırın Devlet Hastanesi Acil Servisine, daha sonra Necip Fazıl Şehir Hastanesine nakletti. 

 

TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Hasan Demir'in, Necip Fazıl Şehir Hastanesinde Hematoloji ve Romatoloji hekimleri tarafından muayene edilen hasta Romatoloji Kliniğine yatırılarak takip ve tedavisi devam ettiği belirtildi. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 5
  • aydın 3 yıl önce Şikayet Et
    devletimiz taaa yurt dışından hasta getiyor sizin hastanızamı bakmayacak bu vaka iyi araştırma yapılması lazım
    Cevapla
  • Rıdvan BAYAZIT 3 yıl önce Şikayet Et
    Yapılan onca güzel iş, faaliyete rağmen, devletime, hükûmetime küfreden, hakaret eden, slgı oyunları peşinde koşan zavallıları Allah kabız etsin, kıvransın dursunlar inşaallah.
    Cevapla
  • Lütfi 3 yıl önce Şikayet Et
    Birileri kamu oyu oluşturmak için devleti acizlik suçlamasına yönelmişlerdi.Yine o yayıncılar görmezler duymazlar.Böyle algıları oraya uçak gider mi diye alayımsı yayınlamışlardı
    Cevapla
  • muammer 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah Devletimize,milletimize zeval vermesin. Emeği geçenlerden Allah razı olsun.
    Cevapla
  • Serkan 3 yıl önce Şikayet Et
    dert verip derman aratma rabbim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!
Bayraktar TB3'ten bir büyük başarı daha