Bilim insanlarından koronaya karşı yeni çözüm!

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı birçok ülkede aşı ve ilaç çalışmaları devam ederken Çinli bilim insanları, salgına yeni bir çözüm buldu. Bilim insanları, koronavirüsün çaresinin insan vücudunda bulunan monoklonal antikoru olduğunu belirtti.

Bilim insanlarından koronaya karşı yeni çözüm!
Bilim insanlarından koronaya karşı yeni çözüm!
GİRİŞ 18.05.2020 23:04 GÜNCELLEME 18.05.2020 23:04
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Koronavirüse karşı birçok ülkede aşı ve ilaç geliştirme çalışmaları devam ederken, Çin'de salgına karşı yeni bir çözüm bulundu. Çinli bilim insanları koronavirüs enfeksiyonunun çaresinin insan vücudunda olduğunu belirtti.

MONOKLONAL ANTİKOR KORONAVİRÜSÜ ENGELLİYOR

Çinli bilim insanlarından oluşan bir ekibin insan vücudunda bulunan ve koronavirüs enfeksiyonunu engelleyebilen monoklonal antikoru bulduğu belirtildi.

Nature dergisinde yer alan bir raporda Çinli bilim insanlarından oluşan bir ekibin koronavirüs enfeksiyonunu engelleyebilen, ilgili ilaçların ve aşıların geliştirilmesi için kullanılabilecek iki insan monoklonal antikoru keşfettiği belirtildi.

ANTİKORLAR FARELER ÜZERİNDE BAŞARI GÖSTERDİ

Capital Tıp Üniversitesi, Çin Bilimler Akademisi altındaki Mikrobiyoloji Enstitüsü ve Tianjin Biyoteknoloji Enstitüsü de dahil olmak üzere pek çok Çinli bilim insanının yer aldığı belirtilen araştırmada fareler üzerinde yapılan deneylerin, antikorların akciğerlerdeki virüs yükünü azaltabildiği de ifade edildi.

YORUMLAR 3
  • Zeynep kocamer 3 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili vetrium ailesi ile 9 senedir beraberiz.canlarinizi gönül rahatlığı ile bırakabilirsiniz.guvenli ellerdeler.
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Dünya küçücük bir Virüs karşısında o kadar Aciz kaldıki Günlerdir Hep yeni bir çözüm yeni bir ilaç ama ortada sonuç yok!.
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah ; Artık iyice Sapıtan insanlığa Uyarı için öyle bir bela verdiki aylardır uğraşıyorlar hala Bu Virüse çare bulamadılar!.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı