Travazol Krem ne kadar, fiyatı! Travazol krem ne işe yarar, niçin kullanılır: Yüze sürülür mü?

Travazol Kremin, ciltteki enfeksiyon ve iltihap tedavisinde kullanılmasının yanı sıra alerjik rahatsızlıkları da iyileştirici fonksiyonu mevcuttur. Ağrı/sızı ve kaşıntıyı gidermek konusunda olumlu sonuçlar gösteren Travazol kremin cilde faydaları nelerdir? Bakteri ve mantar enfeksiyonunu önleyici özelliği bulunan Travazol Krem nasıl sürülür? Pişik sorununun ortadan kaldırılmasını sağlayan Travazol Krem ne işe yarar?

Travazol Krem ne kadar, fiyatı! Travazol krem ne işe yarar, niçin kullanılır: Yüze sürülür mü?
Travazol Krem ne kadar, fiyatı! Travazol krem ne işe yarar, niçin kullanılır: Yüze sürülür mü?
GİRİŞ 01.02.2021 09:38 GÜNCELLEME 01.02.2021 09:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Travazol Krem, eczaneler vasıtasıyla temin edilebilen bir ürün olmakla beraber ciltteki sağlık problemlerini tedavi etmek noktasında aktif görev üstlenmektedir. Uzman hekimin tavsiyesi doğrultusunda kullanılması lazım gelen Travazol Krem, cilt tabakasındaki mantar ve bakteri enfeksiyonlarına karşı koruyucu etki göstermektedir. Bileşimindeki maddeler sayesinde alerjik rahatsızlıkları da gidermeye yardımcı olan Travazol Krem, deride oluşum gösterebilecek egzama hastalığını iyileştirici rol oynamaktadır.

Fito Krem ne işe yarar & nasıl kullanılır: Cilde iyi gelir mi? 2020 Güncel Fito Krem fiyatı!

TRAVAZOL KREMİN FAYDALARI NELERDİR?

Sıklıkla meydana gelen cilt şikayetlerinden ağrı/sızı, kaşıntı, yanma ve hassasiyet gibi problemleri ortadan kaldırmaktadır. Travazol Krem, özellikle mantar hastalıklarının tedavi sürecinde etkili bir şekilde faydalanılmakla birlikte gerek bebekler ve çocuklarda gerekse erişkin kimselerde oluşum gösterebilecek pişiği de iyileştirici özellik taşımaktadır.

Madecassol Krem cilde etkileri & kullanma talimatı: Madecassol Krem 2020 fiyatı ne kadar?

Özellikle yaz mevsiminde ağırlıklı olarak baş gösteren güneş yanığının bir sonucu olan iltihaplanmalara da Travazol Krem iyi gelmektedir. Bununla beraber arı sokması, sinek ısırması yahut böcek ısırığı gibi vakalarda da alerjik reaksiyon gösteren ve iltihap kapan cildin iyileşmesine destek olmaktadır.

Genellikle el, ayak veya genital bölgede karşılaşılabilen mantarlı dokuların temizlenmesine katkı sağlayan Travazol Krem, mantar lezyonundan kaynaklı olarak görülebilecek kızarma, kaşıntı ve yanma gibi sorunları yok etmektedir.

TRAVAZOL KREM NASIL KULLANILIR?

Hekimizin vermiş olduğu talimatların dışına çıkılmadan kullanılması gereken Travazol Krem'i kullanmadan evvel reçeede yazılan her maddenin muhakkak incelenmesi önerilmektedir. Şayet sizin için önerilen miktarın üzerine çıkmanız veya kullanım süresini aşmanız durumunda cildinizde çok daha farklı rahatsızlıklar kendini gösterecektir. 

Tüm bunların yanı sıra Travazol Kreminizi cildinizdeki problemli olan bölgeye uygun ölçüde yayıp hafif masaj hareketleriyle güzelce yediriniz.

Etken maddesi İzokonazol Nitrat ve Diflukortolon Valerat olan Travazol Kremi kullanırken cildinizde beklenen yönde bir iyileşme belirtisi göremediğiniz ve tedavi edilecek bölgenin durumunun daha da kötüye gitmesi durumunda ürünü kullanmayı durudurup derhal doktorunuza başvurmalısınız.

TRAVAZOL KREM HAKKINDA EN SIK SORULAN SORULARIN CEVAPLARI!

Travazol Kremin yanıklara iyi gelip gelmediğini merak edenler için, cildinizde yanık ve açık yara olan bölgeye asla sürülmemelidir.

Kortizon içerikli krem kategorisinde yer almasından ötürü kesinlikle belirtilen süreden fazla kullanmamanız gerekmektedir.

Mantar tedavisi için kullanılan Travazol Krem, insandan insana değişiklik arz edebilecek bir durum olmakla beraber genel olarak 1 hafta veya 10 gün içinde iyileşme göstermektedir.

Ciltteki sivilce tedavisi için sürülüp sürülmeyeceğini öğrenmek isteyenler için, Travazol Kremin sivilceye kullanılması kesinlikle tavsiye edilmemektedir.

Travazol Kremi kullanırken dikkat edilmesi gereken bir diğer husus ise çok uzun süre boyunca kullanılması durumunda tüylenmeye sebebiyet vermektedir. Aynı zamanda kremin günde 2 (iki) defadan fazla kullanılması da önerilmemektedir.

Genital bölgede pek çok etmene bağlı olarak meydana gelen enfeksiyon ve mantarın iyileşmesi, beraberinde kaşıntı, yanma, kızarıklık ve hassasiyetin tedavisi için vajina kısmına Travazol Kremin sürülmesi gerekmektedir.

TRAVAZOL KREM 2021 FİYATI NE KADAR?

Ürün ambalajının büyüklüğü 15 g olan, içeriğinde ise 1 g TRAVAZOL 10 mg izokonazol nitrat & 1 mg diflukortolon valerat etkin maddelerini barındıran ve size en yakın eczanelerden reçeteniz ile beraber satın alabileceğiniz Travazol Krem'in 2020 fiyatı 24.70 TL'dir.

YORUMLAR 1
  • bülent 3 yıl önce Şikayet Et
    sedir katranı sürün kaşıntınızda yaranızda geçsin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!