Son dakika: Kısıtlamalar sonuç verdi! Bakan Koca'dan İstanbul için iyi haber!

Son dakika haberi: İstanbul İl Sağlık yöneticileriyle biraraya gelen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, iyi haberi duyurdu. Bakan Koca, İstanbul'da son bir aydaki tedbir ve çabalar sayesinde haftalık vaka sayısında yüzde 25 düşüş başladığını açıkladı.

GİRİŞ 05.12.2020 20:26 GÜNCELLEME 05.12.2020 21:18
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son bir aydaki çabalar ve tedbirlerle İstanbul'daki Kovid-19 vaka sayısında bu hafta yüzde 25 düşüş yaşandığını bildirdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Her hafta olduğu gibi, İl Sağlık yöneticilerimiz ve Başhekimlerimizle İstanbul’u değerlendirdik. Son bir aydaki çabalar ve tedbirlerle bu hafta vaka sayısında %25 düşüş başladı. Ancak hastane ve yoğun bakım yükü devam ediyor. Ara vermeden mücadeleye devam edelim.'' ifadelerini kullandı.



KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 46
  • @@@@@ 3 yıl önce Şikayet Et
    İmamoğlu duydu yaa şimdi hemen sayıların yükselmesi için bir ayar çeker
    Cevapla
  • avakado 3 yıl önce Şikayet Et
    hafta sonları yasak kesinlikle devam etmeli,
    Cevapla
  • iSMET SELAMET 3 yıl önce Şikayet Et
    İstatistiksel bir yorum hatası var. Kötü, çok kötü, en kötü, 2 gün sokağa çıkma. Son bir ayda şundan dolayı vakalar azaldı.?????????????????????????????
    Cevapla
  • Almanya 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu işi yönetenler ne derse aynı ağızdan konuşuyorlar. Bir korkutuyorlar ceza.. bir gevşetiyorlar maske.. bir korkutacaklar hadi aşı.. 20 dolar..
    Cevapla
  • Mesut S. 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok yazık, Allah aşkına bi bakın. covid19 sadece 70 yaş üstü ve kronik hastalara ölümcül tehtit. Sadece bunlara odaklansalar ve sadece 70 üstü ve kronik hastalara test yapsalar millet bukadar Panik olmaz. Tabiki gençlerimizdende ölen var. Ama kalb kırizi geçiren, kanserden de ölen gençlerimiz var. Bunun için bütün dünyadaki insanlara kanser testi yapmamız mı gerek. Sayısı çok az. Aşı genetiği değiştirilmiş yepyeni bi aşı. kimse bilmiyor yan etkisini. Bizi korkutub bu aşıyı bizim üzerimizde deneyecekler. Yazık.
    Cevapla
  • Cüneyt Beyaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Haklisin 100 'ün üzerinde doktor öldü hepsi 70 yaş üzerinde idi ,ne olacak ki üretim ciftliginiz var ölsün gitsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak