Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık'tan aşı açıklaması

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık, bakanlıkları bünyesinde yer alan personelin aşılama sürecinin kısa zamanda başlayacağını açıkladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık'tan aşı açıklaması
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık'tan aşı açıklaması
GİRİŞ 22.05.2021 11:39 GÜNCELLEME 22.05.2021 11:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bakanlıkları bünyesinde yer alan personelin aşılama sürecinin kısa zamanda başlayacağını açıkladı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yanık, "Kadın Konukevleri, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezleri, Çocuk Bakım Kuruluşları, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları, Sosyal Hizmet Merkezleri, ve İl Müdürlüklerimizdeki meslek elemanlarımızın Covid-19'a karşı aşılanma süreci kısa süre içerisinde başlıyor." açıklamasında bulundu.

Yanık, "Bakanlığımızın hizmetlerinin, yaşlılarımız, engellilerimiz, ihtiyaç sahiplerimiz gibi salgına karşı özellikle risk altında olan toplum kesimlerine ulaştırılmasını sağlayan fedakar çalışma arkadaşlarımıza bu süreçteki üstün gayretleri için minnettarız. Saha çalışanlarımızın aşılanması sürecini destekleyen Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca’ya ve salgınla mücadelede büyük emek veren sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • Samed 2 yıl önce Şikayet Et
    Biz bakandan aşı değil nafaka açıklaması bekliyoruz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız