Son dakika haberi: Sağlık Bakanı Koca, Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklama yaptı. Koca'nın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

Önümüzdeki günler bayramın hemen öncesi. Bayramda bir araya gelirken kesinlikle tedbirlerden taviz vermemeliyiz. Bayramı, kendimize ve sevdiklerimize zarar veren hale getirmemeliyiz. Bu bayram el öpmeyip birbirimize sarılmadığımız son bayram olacak. Son kez, bayramda temastan uzak duralım. 

"VAKA SAYILARI BİRKAÇ KAT ARTIYOR"

Birkaç istisna dışında aşı olma oranı düşük olan illerimizde vaka sayıları bir önceki haftaya oranla birkaç kat yükseliyor.

Aşı sayılarımıza rağmen vakada artış var. Elbette tedbirleri artıracak durumda değiliz ama aşı olmaz ve tedbirlere uymazsak zor günler geçirebiliriz. 

Yorumlar 7 Yorum Var
  • hamza 15.07.2021 15:57
    sayın bakanım sen caviti boş ver bili melinda getes vakfından ve küreselcilerden kurtulmaya bak cavit kendiliğinden biter
  • Onur 15.07.2021 14:16
    Sayın bakanım, gelişmeler böyle iken, aof lerin acelesi nedir ki sınavlar yüz yüze yapma kararı almışlar, en azından bu yıl sonuna kadar tedbiren online olmalıydı.
  • Halk 15.07.2021 13:30
    Heryer turist heryer insan yasaklar kalktı belli deilmi sayı artıcagı
  • vatandas 15.07.2021 10:37
    sayin bakanim bugun cikan 6200 vakanin kac tanesi asisiz kac tanesi 1. doz kac tanesi 2 doz asili.bunu biliyormusunuz
  • Sabri kanca 15.07.2021 07:04
    Bu bayramdada yasaklar devam etseydi, inş, yanılırımda sağlık bakanının verdiği talimat doğru çıkar. Kim istemezki korkunç günleri geride bırakmak. İnşallah eski günlere döneriz. Bilim kurulunun talimatlarına uyarsak tabiiki. Aşıyı olmassa olmazlardan düşünmeliyiz.tek çaremiz. Artı hijyen ve mesafe dikkat etmeliyiz.
Daha fazla yorum görüntüle