Bakan Koca'dan anne ve babalara 6 Eylül mesajı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından anne ve babalara çağrıda bulundu. Koca yaptığı paylaşımda "15.5 milyon kişi ilk doz Covid-19 aşısını henüz yaptırmadı.

Bakan Koca'dan anne ve babalara 6 Eylül mesajı
Bakan Koca'dan anne ve babalara 6 Eylül mesajı
GİRİŞ 24.08.2021 15:18 GÜNCELLEME 24.08.2021 15:22
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından anne ve babalara çağrıda bulundu. Bakan Koca'nın yaptığı açıklama şöyle:

"ANNELERE 6 EYLÜL MESAJI. 15.5 Milyon kişi ilk doz Covid-19 aşısını henüz yaptırmadı. Karar verseler, 10 günde ilk dozların hepsi tamamlanır. Aşının önemini çevrenize anlatarak bize yardımcı olun. Okullar 6 Eylülde açılıyor. Hastalığa yakalananlar çocuklarını üzer.

BABALARA 6 EYLÜL MESAJI. 15.5 Milyon kişi ilk doz Covid-19 aşısını henüz yaptırmadı. Karar verseler, 10 günde ilk dozların hepsi tamamlanır. Aşının önemini çevrenize anlatarak bize yardımcı olun. Okullar 6 Eylülde açılıyor. Hastalığa yakalananlar çocuklarını üzer."

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 7
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    bir baba olarak mesajını aldım , sende benim mesajımı al YAKAMIZDAN DÜŞÜN AŞI AŞI bu ne be
    Cevapla
  • Efe 2 yıl önce Şikayet Et
    Küreselcilerin adamı bakan Bil Gates den daha hevesli maşallah . Reis aç gözünü artık PLANDEMİ yi görmüyor musun. Biyolojik savaş bu.
    Cevapla
  • cengiz tunç. 2 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar zam memura ,o kadar aşı.
    Cevapla
  • zopo dayı 2 yıl önce Şikayet Et
    EEEE Sayın Bakan Güvence ve garantisi olmayan aşıyı zorlamı yaptıracan bu millete. Yazık değilmi bilim kurulu bakanı çoook yalnış yönlendiriyor yada bu işin içinde başka iş var ????
    Cevapla
  • Delibattalgazi 2 yıl önce Şikayet Et
    Yeter artık Sayın Bakanım; REİS gönüllülük esastır demesine rağmen siz hala dayatmacılık yapıyorsunuz. Vallahi billahi bıktık usandık. Aşı YAP-TIR-MI-YO-RUZ. KARŞI DA DEĞİLİM. YETER
    Cevapla
  • Malkoçoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Eğer yakınlarını kaybedip çektiklerini görürsen günde 3 öğün hatırlatın ne olur dersin. İçinde ne olduğunu bilmediğiniz tüm ilaçları kullanır tüm katkılı zararlı yiyecekleri yersiniz. Sen yaptırma gölge de etme.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!